Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Μελίκη - Πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ- Εμείς είμαστε ΕΔΩ, τόνισε η Λ. Αμανατίδου στους αγρότες

"Απλώνεται" ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και διοργανώνει πολιτικές εκδηλώσεις στα μεγάλα χωριά και τις πόλεις του νομού εν όψει των εκδηλώσεων της ΔΕΘ. Την Δευτέρα το βράδυ η Μελίκη, κέντρο της αγροτικής περιοχής στην "εντεύθεν του Αλιάκμονος" περιοχής υποδέχτηκε την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου η οποία...
εκλέγεται στην ύπαιθρο Θεσσαλονίκης και ασχολείται ενεργά με τα αγροτικά θέματα.
Η θεματολογία της εκδήλωσης ήταν το αγροτικό πρόβλημα και τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες τόσο από την χαλαζόπτωση όσο και από το κόστος παραγωγής. Βέβαια, στην θεματολογία της εισήγησή της η βουλευτής αναφέρθηκε τόσο στις επιπτώσεις της πώλησης της ΑΤΕ, τις αποζημιώσεις, τις επιδοτήσεις κλπ.

Βέβαια, η Λ. Αμανατίδου αναφέρθηκε και στην πολιτική της Κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και είπε ότι πρέπει να ανατραπούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κάλεσε τους Μελικιώτες να στρατευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να του δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσει το πρόγραμμά του που θα απαλλάξει το λαό από τα βάρη των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται.

Την Λ. Αμανατίδου συνόδευε ο γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Χαμπίδης που στην δική του τοποθέτηση τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Είναι στην Μελίκη για να ακούσει τους αγρότες σε αντίθεση με τους βουλευτές της ΝΔ που τους έστειλαν στη Βουλή και οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα γι αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: