Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Επαινεί τον Τσιούντα ο σύλλογος υπαλλήλων Δήμων Ημαθίας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επαινεί την στάση του Χρ. Τσιούντα που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Τσαβδαρίδη επειδή ο τελευταίος ως βουλευτής της ΝΔ ψηφίζει μέτρα κατά των ΟΤΑ και των υπαλλήλων τους.
 
Η ανακοίνωση είναι:
Επιτέλους είδαμε μία κίνηση που... τιμάει την δημοκρατία και την ελευθερία σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, μία κίνηση θάρρους, καθαρής συνειδητής επιλογής. Διαβάσαμε την τοποθέτηση παραίτησης-ανεξαρτητοποίησης του κ.Τσιούντα και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε για την ορθότητά της. Το μήνυμα δόθηκε, η πολιτική στάση του «Ανδρός» προσανατολίζεται στην ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών, στην αγάπη για την ζωή και όχι στην παρακίνηση της αυτοκτονίας.
Οι εργαζόμενοι σήμερα έχουν ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές τις οποίες θα τιμήσουν, διότι ο εργαζόμενος είναι άνθρωπος και όποιος του φερθεί καλά, θα έχει μόνο να λαμβάνει. Το μέλλον θα δείξει τα κίνητρα του καθενός από εμάς που πολεμάμε την επίθεση των αρπαχτικών και η κοινωνία θα κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις όποτε και όταν χρειαστεί.
Η κύρια διαφωνία μας με την τοποθέτηση του κ.Τσιούντα είναι ότι δικαιολόγησε τον εαυτό του με την φράση ότι κι αυτός μπορεί το ίδιο να έκανε για να μην πέσει η Κυβέρνηση. Μα ο υπουργός οικονομικών νοιάζεται για νούμερα και τοκοχρεολύσια, δεν βλέπει ανθρώπους μπροστά του παρά ανθρώπινες μάζες οι οποίες θα πεταχτούν με ένα delete στον κάδο της ανακύκλωσης. Ειλικρινά ποιο το κέρδος της πατρίδας μας εάν σωθεί η κυβέρνηση, δηλαδή η συγκάλυψη της λίστας της διαφθοράς και δυστυχήσουν οι άνθρωποι.
Ελπίδα μας είναι ότι μέχρι την ψήφιση του επόμενου συντεταγμένου νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς των νοικοκυραίων συμπολιτών μας ο κος Βουλευτής, ο οποίος με την ψήφο του παίζει στην Ρώσικη ρουλέτα τις οικογένειές μας, θα μείνει μόνος του να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του φτωχημένου σε έμψυχο δυναμικό πλέον Δήμου Βέροιας. Μήπως επιτέλους είναι καιρός να μάθουν οι πολίτες ότι ένας ανεξάρτητος λογιστικός έλεγχος του χρέους (τον οποίο πολεμούν λυσσαλέα) θα μας δείξει ότι μας χρωστάνε τελικά!!!

Βέροια 22-08-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: