Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ο Τ. Παπαδόπουλος απαντά στον Τ. Τασιόπουλο: Σε δυο ερωτήματα της ανώνυμης επιστολής- Πρόσληψη και ποιότητα νερού

Τ. Τασιόπουλος
Τ. Παπαδόπουλος
Δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, μια παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξάνδρειας Τάσου Τασιόπουλου στην οποία περιέχονταν μια ανώνυμη επιστολή δημότη με την οποία καταλογίζονταν ορισμένα πράγματα...
στην διοίκηση της ΚΕΔΑ και στον δήμο κατ΄ επέκταση.
Η ανώνυμη επιστολή παρουσιάστηκε από τον σύμβουλο στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος και ακολούθως αποτέλεσε παράρτημα της παρέμβασής του που έγινε δυο μέρες αργότερα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Τάκης Παπαδόπουλος έστειλε μια απάντηση στον τοπικό τύπο και με την οποία δίνει απαντήσεις σε δυο από τα πολλά ερωτήματα που τίθενται.

Η απάντηση Παπαδόπουλου είναι:


Απάντηση σε ανώνυμη επιστολή

Α) με την πρόσληψη της Δ. Βασιλοπούλου  σας γνωρίζουμε ότι, η προαναφερόμενη προσλήφθηκε σύμφωνα με την υπ΄αριθ. ΣΟΧ 5/ 2012 ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους,  αφού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες μοριοδότησης σύμφωνα  με το οργανωτικό πλαίσιο των προγραμμάτων άθλησης για όλους.

Β) Όσον αφορά την καθαριότητα και υγιεινή των κολυμβητικών δεξαμενών του Κολυμβητηρίου του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της χημικής – μικροβιολογικής ανάλυσης νερού,  η οποία διενεργήθηκε από το πιστοποιημένο με ΙSO 17025, εργαστήριο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ’’, οι μετρήσεις είναι εντός των ορίων της Ευρωπαϊκής οδηγίας.

Τα χημικά όρια σε ανόργανα και οργανικά είναι εντός των ορίων του ποσίμου νερού.

Οι αναλύσεις διενεργούνται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;
ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΕΧΕΙ; ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ