Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Το πήρε απόφαση ο Δημητριάδης και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του. Αλλάζει το σκηνικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης πήρε την απόφασή του να δραστηριοποιηθεί εκ νέου και να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του επόμενου έτους. 

Την απόφασή του θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών και όπως αντιλαμβάνεστε η εξέλιξη αυτή ανακατεύει την τράπουλα, διαμορφώνει νέο σκηνικό στην κεντροδεξιά και όχι μόνο και αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα που ίσχυαν.
Η παρουσία του Δημητριάδη το..... τελευταίο διάστημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και οι επαφές που έκανε με πολιτικούς του φίλους είναι δυο χαρακτηριστικά που "μιλούν" για την απόφαση που έλαβε.
Δεν απομένει παρά να το δούμε να γίνεται πράξη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν τον παω ειναι αληθεια πως μονο αυτος μπορει να συμμαζεψει το μπαχαλο που εκανε ο Γκυρινης. Θα ζησουμε ωραια προεκλογικη περιοδο. 4 δεξιοι μεχρι τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο έργο ανασυγκρότηση του ΚΑΠΗ.
Ρε άντε σπίτια σας, σωτήρες

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΥΛΗΣ Η Ο ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.ΝΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΕΣ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.2

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορώ να εκλάβω την υποψηφιότητα του κ Δημητριάδη στις ερχόμενες εκλογές του 2019. Ένας Δήμαρχος που έχει εκλεγεί δύο φορές στον πρώην Δήμο Πλατέως το 2010 στο Δήμο Αλεξάνδρειας, και το 2014 έχασε το Δήμο από τον νύν Δήμαρχο, φαντάζει εξωφρενικό να είναι ξανά υποψήφιος. Επειδή παρακολουθώ τα δημοτικά συμβούλια από όλες τις διοικήσεις θα αναφέρω μερικά πραγματικά περιστατικά που μου δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά. Το 2010 στις προεκλογικές ομιλίες ο κ Δημητριάδης έλεγε πως είχε διαπιστώσει πως στον οικονομικό τομές ο μεγάλος ασθενείς ήτανε ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Τι προέκυψε όμως? Πως ο μεγάλος ασθενείς ήτανε ο πρώην Δήμος Μελίκης!! Γιατί το απέκρυψε αυτό ο κ Δημητριάδης? Μα γιατί είχε υποψήφιο και μετά εκλεγμένο τον κ Καρέλη που βαρύνεται με καταλογισμούς όπως και ένας υπάλληλος του πρώην Δήμου Μελίκης. Και όχι μόνο αυτό. Πόσος καιρός χρειάστηκε για να διορθωθούν τα οικονομικά στοιχεία για να γίνει ο προϋπολογισμός τότε? Μην ξεχνάμε ότι παραιτήθηκε ο κ Κοριτίδης και ξέρετε γιατί ? Γιατί δεν μπορούσε να βρει άκρη με τα γεγονότα τις Μελίκης. Όλα αυτά όμως δεν εμπόδισαν τον κ Δημητριάδη να προτείνει τον κ Καρέλη για συμπαραστάτη του Δημότη γνωρίζοντας τις εκκρεμότητες του με την δικαιοσύνη. Ποτέ ο κ Δημητριάδης δεν μας εξήγησε τι έγινε τότε με την φωτιά στο Δημαρχείο Μελίκης? Γιατί? Πολλά τα ερωτηματικά και για πολλά θέματα που θέλουν απαντήσεις.