Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Φάκελο με τα αιτήματα της Ημαθίας στον Σκουρλέτη παρέδωσε ο Καλαϊτζίδης - Απουσιάζει πανηγυρικά η Αλεξάνδρεια και το ...βουνό της!!

Ο Νομάρχης Ημαθίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών και ο άνθρωπος έχοντας υπόψη του ότι κάτι πρέπει να του δώσει του ανθρώπου ως ......
αιτήματα έκανε έναν φάκελο και έβαλε μέσα αιτήματα χιλιοχρονισμένα. Δείγμα της υπόληψης που έχουν την Ημαθία στα γραφεία των Αθηνών οι εκάστοτε κυβερνώντες. Ξανά μανά ο κάθετος άξονας, το διοικητήριο που δεν έχει ο νομός και πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε νοίκια, η έλλειψη προσωπικού που είναι τραγική.
Και μετά ο Καλαϊτζίδης του έδωσε και ένα βιβλίο με θέμα τη Βεργίνα και ένα αντίγραφο της Σάρισας. Είναι προφανές το μήνυμα που ήθελε να δώσει αλλά δεν το γράφω.

Και όπως θα περίμενε κανείς να τεθεί το μείζον ζήτημα που αφορά στο νομό και ειδικότερα την Αλεξάνδρεια όπου εσχάτως απέκτησε βουνό που η σύστασή του είναι αστικά απορρίμματα τίποτα τέτοιο δεν ειπώθηκε. Και ενώ θα περίμενε κανείς να βάλει το ζήτημα τόσο ο Καλαϊτζίδης όσο και οι βουλευτές αλλά και ο δήμαρχος Γκυρίνης που δεν εδέησε να πάει μια βόλτα μέχρι τη Βέροια να τον δει τον Σκουρλέτη με το έτσι θέλω και να του ζητήσει τσαμπουκά να αλλάξει ωράριο εργασία ο ΧΥΤΑ Γιαννιτσών μήπως και ξεβρομίσει ο ΣΜΑ ουδέν έγινε.
Γιατί; Μα γιατί προφανώς η Αλεξάνδρεια ανήκει στη Σαλονίκη για τους Νομαρχαίους και γιατί ο Γκυρίνης είχε άλλες, πιο σπουδαίες προτεραιότητες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάει καλά ο δήμαρχος? Υπάρχει? Υπάρχει κανείς να τον ξυπνήσει?