Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Δεν έχει άλλη επιλογή ο Γκυρίνης - Είναι μονόδρομος γι αυτόν ο ανασχηματισμός - Ιδού το νέο σχήμα


Είναι μονόδρομος πλέον για τον δήμαρχο Γκυρίνη να προχωρήσει σε μια τελευταία, απέλπιδα θα έλεγα, κίνηση ανακατέματος της τράπουλας από την..... οποία όμως έχει μείνει με τα λιγότερα χαρτιά αφού οι περισσότεροι είναι πλέον εκτός ομάδας.
Ωστόσο, κάτι πρέπει να κάνει γιατί δε γίνεται διαφορετικά. Τι μπορεί να κάνει; Να "παραιτήσει" και τους άλλους τρεις αντιδημάρχους καθώς επίσης να ζητήσει και τις παραιτήσεις των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων και να κάνει έναν "ανασχηματισμό" και ότι θέλει ας γίνει.

Στη βάση αυτού του λογικού και "μονοδρομικού" σεναρίου θα επιχειρήσω να παραθέσω τα δεδομένα και να δούμε σε ποιο σχήμα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει ο δήμαρχος Γκυρίνης.

Ο Γκυρίνης έχει μαζί του και άμεσα διαθέσιμους τους εξής συμβούλους: Δριστάς, Τόκας, Σαρακατσιάνος, Γκιουρτζής, Σταυρής, Παντόπουλος, Δελιόπουλος, Ράπτης και Μπασδεκόπουλος.

Απέναντί του είναι: Ναλμπάντης, Κυτούδης, Συρόπουλος, Κοτζημπασόπουλος, Καζαντίζης, Κιρκιλιανίδης, Τσαγιόπουλος.

Δεν ασχολούνται με διοικητικές θέσεις για διαφόρους λόγους: Θεοχάρης, Μπρουσκέλης, Βουλγαράκης, Ισαάκ.

Αν υποθέσουμε ότι από την πρώτη ομάδα (των πιστών) θα παραμείνουν όλοι πιστοί στον δήμαρχο, γεγονός που προσωπικά αμφισβητώ έντονα, θα πρέπει με βάση αυτόν τον αριθμό να καλύψει μια σειρά από θέσεις ευθύνης που είναι:
Πέντε (5) αντιδήμαρχοι
Έναν (1) πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου
Τρεις (3) προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων
και παράλληλα να δώσει στα ίδια άτομα ευθύνες στις σχολικές επιτροπές, στην Οικονομική Επιτροπή και όπου αλλού απαιτείται.

Εκτιμώ βάσιμα ότι οι Ράπτης που είναι πρόεδρος του συμβουλίου, ο Δελιόπουλος και ο Μπασδεκόπουλος δεν μετακινούνται γιατί δεν το επιθυμούν. Ο Παντόπουλος επειδή είναι παραταξιακός είναι άλλη περίπτωση αλλά αντιδήμαρχος αδυνατεί λόγω δουλειάς να αναλάβει.
Συνεπώς απομένουν οι εξής: Δριστάς, Τόκας, Σαρακατσιάνος, Γκιουρτζής, Σταυρής για να αναλάβουν τις αντίστοιχες αντιδημαρχίες.

Αυτό προκύπτει με τη μέθοδο της ατόπου απαγωγής και άμα θέλετε να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω ιδού η κατανομή των αντιδημαρχιών:
Δριστάς: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικού
Τόκας: αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Σταυρής: Αντιδήμαρχος Προμηθειών και τεχνικών έργων
Γκιουρτζής: Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής

...εκτός και αν μαζί με τον Βουλγαράκη δώσει παραίτηση και ο δήμαρχος Γκυρίνης οπότε όλα αλλάζουν και τότε θα κληθεί η δημοτική ομάδα να εκλέξει νέο δήμαρχο εκ των ενόντων.
Λέτε;


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΟΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ρε φίλε δεν λέγεται ανασχηματισμός, αυτό λέγεται περιφερόμενος θίασος σκιών!!!

Ανώνυμος είπε...

Μονο για τα λεφτα μενουν ολοι αυτοι.3 ωρες πανε την βδομαδα και εισπρατουνε 1000 ευρω το μηνα.Σας προτεινω να τους ζητουσατε ενα πρωινο στην υδρευση και στα γραφεια της κεδα και αν βρισκονται στην θεση τους τοτε μαλλον σεισμο θα εχουμε.Ολοι αποδειχτηκε ειναι μονο για το χρημα.Ολοι τους.Νεολαια παλιας κομματικης νοοτροπιας τα χρονια του βρωμικου πασοκ και της βρωμικης δεξιας.Φιλαργυροι ολοι τους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ είπε...

Η φωτογραφια της πρωτης ημερας τα λεει ολα. Ο Μοσχος ψαχνει τον Χαλκιδη, ο Μπρουσκελης την πορτα, ο Μπασδεκοπουλος μαζι με τον Δελιοπουλο ειναι κρυμμενοι, ο Ισαακ κοιταει με φθονο τον Αλεξοπουλο, ο Σαρακατσανος νομιζει οτι ειναι στην εκκλησια και ο Τοκας ευχαριστει τον Θεο που βρεθηκε στο συγκεκριμενο στιγμιοτυπο. Οι μονοι εκτος πραγματικοτητας ειναι ο δημαρχος κι ο Ναλμπαντης που γελανε. Αρα δια της ατοπου ο επομενος δημαρχος ξερουμε ποιος θα ειναι... Αυτοι που γελανε μαζι μας