Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

αποκλειστικό- Για να μη χαθεί χρόνος, ο Γκυρίνης έπιασε δουλειά και φτιάχνει ...Βουκεφάλες!!! τρολ

Μου το είπαν αλλά δεν το πίστευα. Τελικά ήταν αλήθεια. Ο δήμαρχος Γκυρίνης που το..... τελευταίο διάστημα έχει πάθει έναν πατριωτισμό και αρκετό μακεδονομαχικό πολεμικό πήρε τη μεγάλη απόφαση και παρακάμπτει πρωτόκολλα και ελεγκτικούς Επιτρόπους και έπιασε δουλειά.
Φόρεσε ποδιά, πήρε εργαλεία (σπάτουλες, καλέμια κλπ) και μέσα σε χρόνο dt μετέτρεψε μια παρατημένη αποθήκη στο Καλοχώρι μια σε εργαστήριο γλυπτικής. Με την καθοδήγηση και βοήθεια φίλων του που έχουν λίγες γνώσεις στο αντικείμενο πήρε φόρα και ήδη έφτιαξε το πρόπλασμα του Βουκεφάλα.
Μάλιστα έλεγε σε φίλο του ότι το πρώτο άγαλμα του Βουκεφάλα θα το τοποθετήσει στην δυτική είσοδο της Αλεξάνδρειας, απέναντι από το Κέντρο Υγείας για να δείξει ότι ο Μακεδόνας στρατηλάτης ήρθε από Νάουσα μεριά στα εδάφη μας μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή του Αριστοτέλους.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής που αναφέρει ότι και ο Χαλκίδης πιάνει κι αυτός μυστρί και καλέμι για να φτιάξει τον έφιππο Αλέξανδρο και να ξεκουράσει τον μακονομάχο Παναγιώτη ελέγχεται για την ακρίβειά της.

Τέλος αλλά όχι έσχατο ο δήμαρχος έδωσε εντολή να διενεργηθεί ακόμα ένα διαδικτυακό δημοψήφισμα στη σελίδα ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ όπου οι πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:
Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ.
Ποιος είναι ο "κεφάλας";
1. Κοτζιάς
2. Τσίπρας
3. Καρανίκας
4. Άλλος (συμπληρώστε όνομα- επίθετο)

Ρε τι άλλο θα δούμε ακόμα;

-το καταλάβατε έ;, τρολιά είναι αλλά θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα μ΄ αυτούς που μπλέξαμε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥ ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΦΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΑΠΟΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ??Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ.4 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ?ΓΙΑΤΙ 4 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8 ΑΓΑΛΜΑΤΑ?ΑΣΕ ΤΟΝ ΟΨΙΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΥΤΕ 1 ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΨΙΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΥΡΙΡ ΜΟΧΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΠΑΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ.