Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πολιτική μακαρονάδα στο Garden / Ο Μπ Γκιόνογλου "ζωγράφισε" και άφησε ανοιχτά σενάρια

Ο πρώην δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου επί τω έργω με την Αλ. Παπαδημητρίου βοηθό του
Η πολιτική και η γαστρονομία συμπλέχτηκαν χτες στο κέντρο της Αλεξάνδρειας με αφορμή την... πρόσκληση του πρώην δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου σε πολιτικούς και κοινωνικούς φίλους του για να δοκιμάσουν τις μακαρονάδες του που έχουν αποκτήσει ευρεία φήμη.
Ο Μπ. Γκιόνογλου χρίστηκε μάγειρας και "κατέλαβε" την κουζίνα του Garden και αφού έβρασε τα μακαρόνια έφτιαξε δυο ειδών σάλτσα για να τα συνοδέψει. Μια με μανιτάρια που ο ίδιος μάζεψε ως παλιός "μαντιροσυλλέκτης" και μια με μύδια και γαρίδες.
Τα πιάτα έγιναν ανάρπαστα από τους καλεσμένους του που οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ενεργοί πολίτες με έντονη ενασχόληση. Στις συζητήσεις κυρίαρχησε το σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον πρώην δήμαρχο να ασχολείται εκ νέου με την πολιτική με άλλη ιδιότητα, αυτή του υποψήφιου βουλευτή της ΕΛΙΑΣ.
Γεγονός είναι ότι ο ίδιος, όσο κι αν ρωτήθηκε, δεν το απέκλεισε και θα έλεγα ότι με την στάση του ενίσχυσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΕΦ. ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΜΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑΣ ΕΛΙΑΣ. Η ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΧΩΡΕΘΕΙ . ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ .ΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ . ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ στο ……. Μαγείρεμα έχει πάρει ΜΑΣΤΕΡ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Αφεντικο της πολης "μαγειρευει"!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε μπαμπη μαστορα και στα .... ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ. αει φευγα απο εδω ρε. Μια χαρα κονομας απο τα εργα. Θες ελιες και μαγειρεματα.Αφου στο μαγειρεμα εισαι μανουλα ρε. Ολος ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι ( για τις συνταγες της σαλτσας εννοω ).
Ελια Ελια και ποταμι προς δεξια μερια . Αλλα πλεον εχουν γνωση οι ασχετοι φυλακες. Οι βλακες φυλακες, ξυπνησαν βλεπεις τα ζωντοβολα.