Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νάουσα / Παρουσίαση βιβλίου του αντιστασιακού Αδαμίδη

Πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις διοργανώνονται τον Ιούνιο στη Νάουσα από το Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς στο Δημοτικό Θέατρο, στο Δημοτικό Ωδείο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου «Βέτλανς» κλπ. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει θέατρο, μουσική, χορό, εικαστικά, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλα πολλά. 

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής: 


• Τετάρτη 25 Ιουνίου, Αίθουσα εκδηλώσεων Πολυχώρου «Βέτλανς», ώρα 20:00 Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος» παρουσιάζει το βιβλίο του συμπολίτη μας αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Φιλώτα Αδαμίδη «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, η ζωή και η δράση του μαχητή τεσσάρων πολέμων». 

• Τετάρτη 25 Ιουνίου, Αίθουσα, Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 21:00 «Παιδιά και νέοι στη μουσική και τον αθλητισμό». Τελετή βράβευσης του 2ου Παύλειου μαθητικού μουσικού διαγωνισμού, της 9ης διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2014» και του 1ου διενοριακού πρωταθλήματος Σκάκι. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα γίνει στο χειμερινό δημοτικό θέατρο). 

• Δευτέρα 30 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 21:00 Μουσικοχορευτική παράσταση από τη σχολή χορού «Body Control» της Κατερίνας Νίκου. 

- Σημειώνεται ότι λεπτομερής ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις θα υπάρχει μέσω αναλυτικών δελτίων τύπου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από τους διοργανωτές. 

- Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50338, 50360, e-mail: culture@naoussa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: