Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας διευκρινίζει

Φωτ. αρχείου. Ο Χρ. Ρούπας στην συνέλευση του δημοτικού
σχήματος τον Φεβρουάριο
Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας ο Χρήστος Ρούπας, γραμματέας της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας μέχρι πρότινος, και διευκρίνισε ορισμένα ζητήματα αναφορικά με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ που κάναμε για την συνεδρίαση του...
γραφείου της οργάνωσης πριν από δέκα περίπου μέρες.
Ο Χρ. Ρούπας είπε ότι έγινε μια έντονη συζήτηση μεταξύ των μελών του γραφείου αλλά δεν τέθηκε θέμα παραίτησης του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γ. Σπυρίδη ούτε και για την κ. Τσιλιμίγκρα που ήρθε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης. Βέβαια, επιβεβαίωσε την δική του παραίτηση από την θέση του γραμματέα που όμως “έγινε για άλλους λόγους”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Εμείς ως “ΧΡΟΝΙΚΑ” δημοσιεύουμε τις διευκρινίσεις του παραιτηθέντος γραμματέα πλην όμως η πληροφόρησή μας που έγινε από τρεις διαφορετικές πηγές θεωρούμε ότι είναι αληθής και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αυτά προς το παρόν και επαναλαμβάνουμε ότι τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελούν πλέον “είδηση” και αφορούν τους συμπολίτες που δικαιούνται να γνωρίζουν αυτούς που θέλουν να τους διοικήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: