Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πρώτη δήλωση Σάββα Ανδρονίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης μου με τα κοινά, θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ σχετικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων  εκλογών για τον δήμο της Αλεξάνδρειας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό για τον συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη. Η νίκη του αντίπαλου συνδυασμού ήταν ξεκάθαρη. Οφείλουμε να σεβαστούμε απόλυτα την λαϊκή ετυμηγορία. 
Οι πολίτες του διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας κατέταξαν τον συνδυασμό στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Και από αυτή την θέση οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των...
δημοτών του διευρυμένου δήμου της Αλεξάνδρειας. Η πολιτική «φωνή» μας πρέπει να ακουστεί και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του δήμου μας.

  Πλέον, η πολιτική «θέση» του συνδυασμού είναι η θέση του ελέγχου της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής. Θα ασκήσουμε έντονη αλλά εποικοδομητική αντιπολίτευση εστιάζοντας στις παραλείψεις της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής. Και όπως τόνισα και στην ευχαριστήρια δήλωση μου την προηγούμενη εβδομάδα, θα σταθώ αταλάντευτα δίπλα στις αγωνίες και στα προβλήματος των συμπολιτών μου, όπως έκανα εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια. Η πολιτική μου παρουσία και δράση δεν εξαντλείται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, αντιθέτως, ορίζεται από την καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου. 

Σας ευχαριστώ θερμά, 

Σάββας Ανδρονίδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαν τι θελει να μας ΠΕΙ τωρα ....οτι θα ειναι κοντα στον ΛΑΟ ..τι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ δεν ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ
ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

Σάββα κόψε το δούλεμα. Αυτά τα παραμύθια τα έχουμε ακούσει χίλιες φορές. Έπαιξες έχασες άραξε!!