Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Γιάννης Γκιουρτζής: Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Παν. Γκυρίνη για υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Γ. Γκιουρτζής
Παν. Γκυρίνης

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στα σενάρια που κυκλοφορούν για τις υποψηφιότητες εν όψει των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας. Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Γιάννης Γκιουρτζής δήλωσε με κάθε επισημότητα ότι θα στηρίξει με όλες του τις...
δυνάμεις τον Παναγιώτη Γκυρίνη στην μάχη των εκλογών του 2014.

Η δήλωση αυτή του Γ. Γκιουρτζή είναι προφανές ότι δίνει μεγάλη δυναμική στον Παναγιώτη Γκυρίνη και στην προσπάθειά του να συγκροτήσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που πέρα από κομματικές δεσμεύσεις και χρίσματα θα διεκδικήσει το δήμο Αλεξάνδρειας.

Να σημειώσω ότι μόλις λίγες ώρες πριν ο τέως αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας δήλωνε ότι η ομάδα της πλειοψηφίας "είναι μαλλιά κουβάρια" και συμπλήρωνε ότι "εγώ δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος με τον Φώτη Δημητριάδη" και "εγώ και άλλοι σύμβουλοι πιέζουμε τον Γιάννη Γκιουρτζή να βγει μπροστά και να τον ακολουθήσουμε".

Μετά την δήλωση του κ. Γκιουρτζή που ανέφερε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ο Ρούλης Καραλιόπουλος σήμερα στην εκπομπή του είναι προφανές ότι ο νέος πόλος έχει εμφανιστεί και εκ των πραγμάτων θα παίξει το ρόλο του υποδοχέα όλων αυτών που για διαφόρους λόγους έχουν ενστάσεις, παράπονα και δυσαρέσκειες από την διοίκηση Δημητριάδη. Επίσης, θα συσπειρώσει τους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να μετάσχουν ενεργά στα κοινά και δεν έβρισκαν σημείο αναφοράς, δεν έβρισκαν τον ενδιαφερόμενο.
Τώρα, εκ των πραγμάτων ο Παναγιώτης Γκυρίνης θα "αναγκαστεί" να βγει μπροστά, να κάνει επίσημα την εμφάνισή του ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Ο χρόνος που θα συμβεί αυτό εικάζω ότι θα δεν θα αργήσει και πολύ και πάντως είμαι βέβαιος ότι αν θέλει να προλάβει τα γεγονότα θα είναι εντός των επόμενων ημερών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άσχετα που δεν πρόκειται να ψηφίσω δήμαρχο που το κόμμα που τον υποστηρίζει , στηρίζει τα μνημόνια και την φτώχεια μου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον οδοντίατρο για την στάση του. Αλλος στην θέση του θα ήταν καβάλα στο άλογο.
Μαύρο σε όσους υποστηρίζουν κόμματα που μας έχουν εξαθλιώσει .