Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τασιόπουλου Τ. για τον δήμο Αλεξάνδρειας: Oχι άλλη κοροϊδία

Oταν κάποιος - όπως οι δήμαρχοι - έχει κακομάθει να ρίχνει την κακοδιοίκηση κάτ
ω από το χαλί είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα φτάσει στο μη παρέκει.
Οταν τα πράγματα αρχίζουν  να στενεύουν  και αρχίζουν να πέφτουν οι καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις σαν το χαλάζι τότε ο κακομαθημένος  τοπικός άρχοντας  που με σημαία την...

κατασπατάληση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κατάφερνε να πουλάει τσαμπουκά, αρχίζει να καταλαβαίνει - ακόμα και αυτός- ότι πρέπει να αλλάξει ρότα εκβιασμού και πουλάει μια ντεμέκ ψευτοπαραίτηση.
Υπέβαλαν,λέει, παραιτήσεις κάποιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ, στον πρωθυπουργό, λες και δεν ήξεραν, δήμαρχοι άνθρωποι, ότι οι ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ υποβάλλονται αρμοδίως, στον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ που ενίοτε τις κάνει και αποδεκτές .
Ναι ,αλλά αν υποβληθούν αρμοδίως  διοικητικά και γίνουν - που θα γίνουν  υποχρεωτικά αποδεκτές - τότε τι γίνεται;
Μα θα χάσει η βενετιά  βελόνι.
Τώρα σε τοπικό επίπεδο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος συνελήφθη δημοσίως  - πριν λίγες μέρες - να μην λέει την αλήθεια για την κατάντια της μεταφόρτωσης και μεταφοράς των σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ και μόλις χτες χωρίς να κοκκινίζει διαβεβαίωνε τους καταστηματάρχες  πως η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα τραπεζοκαθίσματα ήταν ομόφωνη !!!
Αυτό  και αν είναι χοντροκομμένο και αυταπόδειχτο ψέμα .
Και δυστυχώς δεν είναι "κατά συνθήκην  ψεύδος ", γιατί από τους 26  παρόντες δημοτικούς συμβούλους  που κλήθηκαν να την υπερψηφίσουν  εφτά (7) την καταψήφισαν ,καθώς είχαν διαφορετική πρόταση, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις γενικού ενδιαφέροντος αποφάσεις.

Τάσος  Τασιόπουλος
δημοτικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: