Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας- Όχι στην εξαθλίωση. Συμπαράσταση στους σχολικούς φύλακες- Τώρα ψηφίσματα από τους Δήμους

Η βάρβαρη επίθεση της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) στα δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Πειθήνια όργανα του καπιταλιστικού συστήματος και εντολοδόχοι της τρόικα (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) διαλύουν κάθε έννοια εργασιακής σχέσης, φτοχωποιούν ακόμα μεγαλύτερα στρώματα του πληθυσμού, ετοιμάζουν ακόμα πιο...

μαύρες μέρες για όλο το λαό.
Η απόφασή τους να καταργήσουν τους σχολικούς φύλακες και να τους στείλουν στον καιάδα της ανεργίας δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν. Αποτελεί μέρος της πολιτικής της κυβέρνησης. Οι απολύσεις των σχολικών φυλάκων είναι ένα από τα πολλά «μέτρα» που πήραν και θα πάρουν στο άμεσο μέλλον.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας στέκεται στο πλευρό των σχολικών φυλάκων και στον δίκαιο αγώνα τους. Συμπαρίσταται πολιτικά και ηθικά στον αγώνα τους. Προτρέπει όλους τους απολυμένους να αυτοοργανωθούν στα σωματεία τους και να αντιδράσουν δυναμικά έξω από τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές δομές, μαζί με τα πρωτοβάθμια ταξικά σωματεία.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας καλεί όλα τα δημοτικά συμβούλια, έστω και την τελευταία ώρα, να καλύψουν πολιτικά τον αγώνα των απολυμένων σχολικών φυλάκων βγάζοντας ψηφίσματα συμπαράστασης και καταδικάζοντας την νεοφιλελεύθερη πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο λαός πρέπει να πάρει τις τύχες στα χέρια του, να σταματήσει να έχει αυταπάτες από το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί το καθεστώς και να προχωρήσει με τόλμη για την αντικαπιταλιστική ανατροπή.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
11 Ιουλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: