Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η Ε.Ρ.Α. Ημαθίας αποτιμά το αποτέλεσμα των εκλογών στους δασκάλους

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίξατε το ψηφοδέλτιο της Ε.Ρ.Α. Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, ψηφίζοντας τους υποψήφιους που προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε τόσο τη δική μας όσο και......
τη δική σας αξιοπρέπεια, που αρνηθήκαμε να προσχωρήσουμε σε μεθοδεύσεις ακραίας ψηφοθηρίας τις οποίες συνεχίζει να μετέρχεται, ανερυθρίαστα, το παλιό κατεστημένο.

Δυστυχώς για όλους μας, το δυνατό πελατειακό σύστημα επέζησε και ισχυροποιήθηκε, προβάλλοντας κατεξοχήν, το αυτονόητο υπηρεσιακό καθήκον ως εξυπηρέτηση.

Να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους που στήριξαν και δυνάμωσαν το δικομματισμό ότι εξέλεξαν τους ίδιους εκπροσώπους που ανακυκλώνονται και ανακυκλώνουν τις ίδιες πελατειακές τακτικές, συγκαλυμμένες με τα γνωστά, ψεύτικα χαμόγελα, ότι έκαναν ένα πισωγύρισμα άκρως επικίνδυνο και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο μακρύ αμαρτωλό παρελθόν που ευθύνεται γι’ αυτό που ζούμε σήμερα, ότι πριμοδότησαν τις διαθεσιμότητες και τις «εν δυνάμει» απολύσεις, την επαναφορά της τόσο πρόχειρης και τιμωρητικής αξιολόγησης, το σκληρό πειθαρχικό δίκαιο, το ψαλίδισμα που τσάκισε τους μισθούς μας, τον ακραίο φιλελευθερισμό που δεν ξέρουμε και τι άλλα, ανομολόγητα, μας επιφυλάσσει.

Εμείς, συνεχίζουμε, σταθερά, από το δικό μας μετερίζι να υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις των συναδέλφων που καταπατήθηκαν τις δεκαετίες του δικομματισμού, καθώς και τα δίκια μας που καταστρατηγήθηκαν.

Δεσμευόμαστε και συμπορευόμαστε στον κοινό μας αγώνα για πλήρη διαφάνεια, αντικειμενικότητα, αμεροληψία και ίση μεταχείριση όλων των συναδέλφων στη δράση των αιρετών εκπροσώπων μας.

Κοιτάμε πάντα μπροστά, διεκδικώντας το καινούριο, όπως αρμόζει σε ένα μαχόμενο δάσκαλο, γιατί όπως σημειώνει και ο μεγάλος Μπέρτολντ Μπρεχτ: «Το καινούριο αξίζει, πάντα, πολύ περισσότερο από το παλιό...»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ.....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.....ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ,....ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ......ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΕΡΑ βρε παλικάρια;
ΕΡΑ ήταν ο Χατζησάββας, που όργωνε την Ημαθία. Αυτόν ήξεραν οι δάσκαλοι στο νομό. Κι αυτός αρνήθηκε να συμβιβαστεί και να γίνει χειροκροτητής των μνημονίων.
Εσάς από πού να σας ξέρουν;