Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Που πα ρε "Καραμήτρο"; Πετσόκοψαν οι Πασόκοι της Αλεξάνδρειας τον Ασλάνογλου!!! 1ος ο Γιοβαννόπουλος και 3ος ο Χασιώτης, ναι, ο γιος του π. δημάρχου

Με το δίκιο του να ζορίζεται ο Κ. Ασλάνογλου αφού το
πριόνισμα στην Αλεξάνδρεια ήταν άνευ προηγουμένου
τέτοιοι που άνετα μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα και εν πολλοίς να προβλέψουμε τις τρικυμίες που έρχονται.
Ο Γρ. Γιοβαννόπουλος με τον Ξεκαλάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο παγκόσμιος άγνωστος Σάββας Τσιχλκιδης αποδεδειγμένα δεν είναι παγκοσμίως άγνωστος διότι συγκέντρωσε σε όλη την Ημαθία τους περισσότερους σταυρούς δηλαδη 138. Επίσης είναι γιος της Ιφιγένειας Βασιλειαδου υποψήφιας βουλευτή ΠΑΣΟΚ και 10 χρόνια μέλος της Ν.Ε. Γι αυτο τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι περιττοί έως και προσβλητικοί και καλύτερα να τους κρατάτε για τον εαυτό σας !!

Xronika είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το γεγονός ότι και εσείς που πιθανόν να είστε είτε συγγενής του είτε φίλος (η) καρδιακός(η) αναγκάζεστε να συστήσετε τον Σάββα Τσιχλακίδη ως γιο της Ιφιγένειας Βασιλειάδου είναι απόδειξη ότι είναι παγκοσμίως άγνωστος.
Διότι αγαπητέ(η) ακόμα και εγώ γνωρίζω την κ. Βασιλειάδου και δεν χρειάζομαι συστάσεις. Τον γιο της όμως τον αγνοούσα. Τώρα όμως που υπάρχει σημείο αναφοράς, η μητέρα του, είναι θετικό για την πολιτική του καριέρα και την κομματική του αναγνωρισιμότητα.
Τέλος, αν εκτιμάτε ότι ο χαρακτηρισμός "παγκοσμίως άγνωστος" είναι προσβλητικός νομίζω ότι κάνετε λάθος. Ωστόσο αν επιμένετε και σας ενοχλεί δεν έχετε παρά να δηλώσετε την ταυτότητά σας και εγώ αμέσως να τον ανακαλέσω.
ΧΑΡΗΣ ΜΟΧΛΑΣ