Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πιστεύει στη Φώφη τόσο πολύ που "παίρνει γραμμή" από την τηλεόραση

-Βασικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια δραστηριοποιούνται έντονα



Σε λίγες μέρες τα μέλη του Πασόκ θα κληθούν να αναδείξουν τα νέα τους κομματικά όργανα στην Ημαθία. Μέλη και στελέχη λοιπόν της Ημαθίας θα πάνε στις τρεις κάλπες που θα στηθούν στις έδρες των δήμων του νομού και εκεί θα ψηφίσουν. Στην Αλεξάνδρεια την προηγούμενη φορά ψήφισαν πάνω από 200 μέλη του κόμματος και σε.....
αυτό το επίπεδο αναμένεται να κυμανθεί και φετινή συμμετοχή.
Τα μέλη του κόμματος στην δημοτική οργάνωση της Αλεξάνδρειας έχουν δραστηριοποιηθεί τις τελευταίες μέρες για να υπάρξει συμμετοχή και μάλιστα ορισμένα από τα παλιά στελέχη “παίρνουν γραμμή” απευθείας από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά όπως κάνει ο πρώην δήμαρχος της Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου που μόλις είδε στον ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί την πρόεδρό του κόλλησε το αφτί του στην οθόνη για να μη χάσει ούτε λέξη.
Ο πρώην δήμαρχος δε δίστασε να προχωρήσει και σε "αξιολόγηση" της Φώφης λέγοντας ότι "είναι πολύ καλή, έχει μεστό πολιτικό λόγο και πάνω απ΄ όλα αυτά που λέει τα καταλαβαίνει ο απλός κόσμος". Είναι προφανές ότι και αυτός ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν στην αρχηγό και ελπίζουν με οδηγό την ίδια να επέλθει η πολυπόθητη ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: