Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στο καναβάτσο ο Δημητριάδης και του φταίει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου!!! Στους υπαλλήλους το φταίξιμο

Φ. Δημητριάδης, απλά
τραγικός για ακόμα μια
φορά. Τραγικός πολιτικά
Όπως ήταν φυσικό στην σημερινή
συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο δήμαρχος επανήλθε και με έγγραφα τεκμηρίωσε πλήρως τα όσα είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν για την επιπολαιότητα του Δημητριάδη και της διοίκησής του σχετικά με το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού της Μελίκης. Είχε πει ο Π. Γκυρίνης ότι η διοίκηση Δημητριάδη έβγαλε σε δημοπράτηση τον βιολογικό σε..... οικόπεδο που είναι ιδιωτική ιδιοκτησία!!!
Π. Γκυρίνης, τον αποστόμωσε
Είπε ακόμα ότι ευτυχώς που δεν προχώρησε στην υπογραφή του έργου, ευτυχώς που δεν παρασύρθηκε από τις συνεχείς και πιεστικές εκκλήσεις του Δημητριάδη προσωπικά διότι τώρα θα καλούνταν ο δήμος να επιστρέψει τα χρήματα που θα είχε πάρει για το έργο και θα τα επέστρεφε από το δημοτικό ταμείο διότι η διοίκηση Δημητριάδη προέβη σε εγκληματικό λάθος.

Ο Χρ. Αλευράς κάνει κριτική
χάθηκε το έργο. Καλώς.
Άμα η ΕΕ ζητούσε πίσω
τα 2εκ. ευρώ τί θα
έλεγε; Θα έκανε
κριτική για
ανευθυνότητα;
Ο Δήμαρχος τεκμηρίωσε τα όσα είπε επικαλούμενος χάρτες και διαγράμματα της τεχνικής υπηρεσίας. Είπε ότι "τον φώτισε ο θεός" και δεν έκανε το λάθος να υπογράψει και τέλος ζήτησε από τον Δημητριάδη αλλά και από τον Χρ. Αλευρά, δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ, να σταματήσουν να πιπιλίζουν την καραμέλα της απώλειας του έργου και να ρίχνουν στην διοίκησή του την ευθύνη διότι την αποκλειστική ευθύνη την φέρει η διοίκηση Δημητριάδη και μόνον.

Αυτό όμως που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν η στάση του Δημητριάδη που ευρισκόμενος σε δεινή θέση και μη μπορώντας να απαντήσει επί της ουσίας έκανε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά, έριξε τις ευθύνες (μίλησε για λάθη της υπηρεσίας) στους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και είπε ότι θέλει σε επόμενη συνεδρίαση να έρθουν οι υπάλληλοι για να πουν τί έγινε.
Βενιόπουλος. Μια
πολιτική μετριότητα
που θέλει να
παίξει ρόλο.
Είναι δυνατόν;
Προφανώς ο Δημητριάδης και ο Βενιόπουλος που όσο μιλούσε συγκατάνευε με υπομειδίαμα στα χείλη του θα πρέπει να έχουν ξεχάσει τί σημαίνει "πολιτική ευθύνη".

Αντί να παραδεχτούν το λάθος τους, αντί να κάνουν αυτοκριτική, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να αποχωρήσουν από τη σκηνή ως τελειωμένοι πολιτικά συνεχίζουν να προκαλούν. Είναι ίδιον των πολιτικών που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους αλλά πριν στραπατσαριστούν ακόμα ελπίζουν ότι μπορούν να σαγηνεύσουν τα πλήθη. Μόνο που τα πλήθη πλέον δεν είναι ...πρόβατα

Δεν υπάρχουν σχόλια: