Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο Τόκας κατήγγειλε, ο Νικολόπουλος πήγε αλλά έλειπε ο Βένιος και το θέμα ξεχάστηκε- Θα μάθουμε τελικά τι έγινε ή θα το πάρει το ποτάμι;

Ο μάστορας στο δημοτικό συμβούλιο
αλλά έλειπε ο Βένιος
Πριν από έναν μήνα περίπου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Τόκας είχε προβεί σε μια ακόμα αποκάλυψη χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίον διοικούνταν ο δήμος Αλεξάνδρειας την προηγούμενη θητεία, επί Δημητριάδη. Είχε πει ο κ. Τόκας ότι ο δήμος έστελνε χορτοκοπτικά και άλλα μηχανήματα σε επισκευαστές είτε της πόλης είτε εκτός αυτής και μετά την επισκευή δεν τους πλήρωνε!!

Μ΄  άλλα λόγια κατηγόρησε και....
μάλιστα ονομαστικά τους τέως διοικούντες για κακοδιοίκηση. Είχε αναφέρει το όνομα του πρώην αντιδημάρχου Βενιόπουλου ότι με δική του εντολή ένας επαγγελματίας της Αλεξάνδρειας ονόματι Νικολόπουλος επισκεύασε μηχανήματα αλλά τώρα έχει να λαμβάνει οφειλόμενα.

Ο Κ. Βενιόπουλος το αμφισβήτησε αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και μάλιστα συμφώνησε στην πρόταση του Τόκα να παρουσιαστεί ο ίδιος ο επαγγελματίας αυτοπροσώπως στην επόμενη συνεδρίαση για να το υποστηρίξει. 

Ο Νικολόπουλος, ο μάστορας που ζητάει τα χρήματά του από τον δήμο, ήταν στην συνεδρίαση πλην όμως απουσίαζε από αυτή ο Βενιόπουλος εξ αιτίας του θανάτου της μητέρας του και βέβαια ήταν αδύνατον να παρίσταται.

Κ. Βενιόπουλος
Σ. Τόκας

Βέβαια, προχτές έγινε ξανά συνεδρίαση αλλά ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα. Ούτε ο Σ. Τόκας έκανε αναφορά ούτε όμως και ο Βενιόπουλος με αποτέλεσμα κατά πως φαίνεται το θέμα να ξεχαστεί και προστεθεί στον μακρύ κατάλογο όλων αυτών των αποκαλύψεων που πλέον δεν συγκινούν διότι έχουμε δει και ακούσει χιλιάδες σαν κι αυτές και έχουμε πάθει ανοσία.

Δείτε το βίντεο από εκείνη τη συνεδρίαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: