Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Στα κομματικά στελέχη της χώρας μίλησε η Φώφη - Μπρουσκέλης και Ασλάνογλου στην Αθήνα πήραν κουράγιο και "γραμμή"

Ο Ν. Μπρουσκέλης με τον γραμματέα
του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκη
- Η Χ. Ουσουλτζόγλου πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ


δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που δημοσίευσε ότι το Πασόκ βρίσκεται σε πορεία συνεργασίας με τον Σύριζα μετά από διαμεσολάβηση του Λαλιώτη ο οποίος συναντήθηκε με τον Σπίρτζη σε κεντρική ταβέρνα της Αθήνας. Η ποιότητα του δημοσιεύματος και ο συντάκτης του επικρίθηκε σφοδρά από την πρόεδρο του Πασόκ όσο και από το ίδιο το κόμμα που εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε και ο Λαλιώτης.
Ο Κ. Ασλάνογλου σε μέσον στην πρόσφατη επίσκεψη
του Ξεκαλάκη στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ...ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. ...ΟΧΙ ΣΕ ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟΥ .ΤΥΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΤΑΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η Η ΤΑΔΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ......ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ,ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ..ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ..ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ..... ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ....ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ....ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.............

Ανώνυμος είπε...

Το πασόκ ήταν εδώ κάποτε ενωμένο δυνατό.
Οι κατσαρίδες ( το έντομο) εξαφανίζεται σιγά σιγά. Το πασοκ εδω και καιρό ευτυχώς έχει εξαφανιστεί.
Υπάρχουν τελευταίοι σπασμοί , αλλά ο ασθενής δεν σώζετε και ευτυχώς για την Ελλάδα.
Πασόκ και πάσις λαμογιάς και ρεμούλας.Κρίμα που υπάρχουν ακόμη νέοι (σχετικά) άνθρωποι - πολίτες που το πιστεύουν. Φυσικά θα έχουν τους λόγους τους (βολεμένοι, άχρηστοι, τεμπελόσκυλα).