Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αντί να κάθονται οι δυο αποσπασμένοι στρατιωτικοί στο ΕΕΕΕΚ έγιναν ...συνοδηγοί; Θα απαντήσει κανείς αρμόδιος;

Είχα γράψει προ διμήνου περίπου και είχα θέσει ένα ερώτημα σχετικά με μια περίεργη κατάσταση που υπάρχει στο ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και αφορά σε δυο μόνιμους στρατιωτικούς που αποσπάστηκαν από την υπηρεσία τους και μετατάχτηκαν προσωρινά στο Υπουργείο Παιδείας για να χρησιμοποιηθούν ως οδηγοί του λεωφορείου που θα...... προστίθονταν στον "στόλο" των οχημάτων που ήδη διαθέτει το σχολείο και η δομή τα Παδιά της Άνοιξης για την μεταφορά των μαθητών.
Τότε είχα γράψει και βέβαια δεν διαψεύστηκε ακόμα και μέχρι σήμερα ότι ένα όχημα εικοσιπέντε ατόμων βρίσκεται ακινητοποιημένο στη Βέροια και χρειάζεται ένα στοιχειώδες σέρβις και βέβαια κάποιος να το μεταφέρει οδηγώντας το μέχρι την Αλεξάνδρεια.
Μετά από δυο μήνες λοιπόν που το ελληνικό κράτος πληρώνει τους δυο αποσπασμένους στρατιωτικούς η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Όπως και τις πρώτες μέρες που οι δυο αποσπασμένοι στρατιωτικοί κάθονταν χωρίς αντικείμενο εργασίας, για το οποίο και αποσπάστηκαν, συνεχίζουν να μην έχουν αντικείμενο εργασίας.
Το όχημα παραμένει στη Βέροια και όπως έμαθα οι δυο αποσπασμένοι στρατιωτικοί πλέον δεν κάθονται ούτε πίνουν καφέδες και πλέον "αξιοποιούνται" ως συνοδηγοί στα ήδη υπάρχοντα και λειτουργούντα οχήματα που όμως διαθέτουν μόνιμους οδηγούς!!!
Και ανακύπτει λοιπόν το ερώτημα που εύλογα πρέπει να απαντηθεί τόσο από την Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και από από το ίδιο το σχολείο. Γιατί παρατηρείται αυτή η αβελτηρία και δεν ολοκληρώνεται ο αρχικός σχεδιασμός; Γιατί το όχημα δεν έρχεται στο σχολείο; Γιατί υπάρχει αυτή η ανεκτικότητα με τους δυο αποσπασμένους στρατιωτικούς να κάθονται ουσιαστικά και να επιβαρύνεται το δημόσιο ταμείο με τους μισθούς τους κλπ κλπ χωρίς να έχουν αξιοποιηθεί ακόμα;
Πιστεύω ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σύντομα και βέβαια κάθε απάντηση είναι αποδεκτή και εφόσον αποσταλεί θα την δημοσιεύσω ευχαρίστως. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Διακοπές...ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ....Υπάρχει έγγραφο διάθεσης και ενημερώνονται και τα υπουργεία και οι υπηρεσίες του νομού και το σχολείο..... Ο ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Η ΜΕ ΒΛΑΒΗ .ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΤΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΝΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΛΕΟΦΩΡΕΙΟ .ΙΣΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Η Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Η Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 94 ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ...Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ- ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το όχημα παραμένει στη Βέροια και όπως έμαθα οι δυο αποσπασμένοι στρατιωτικοί πλέον δεν κάθονται ούτε πίνουν καφέδες και πλέον "αξιοποιούνται" ως συνοδηγοί στα ήδη υπάρχοντα και λειτουργούντα οχήματα που όμως διαθέτουν μόνιμους οδηγούς!!

Αρε καραβανάδες... Αλλά καλά κάνετε. Στην Ελλάδα υπάρχετε και οικονομάτε.
Απλά τον καφέ σας να τον πίνετε σε μέρη που δεν σας βλέπουν. Καραβανάδες.