Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΡΣΥ (Σύριζα) καταγγέλει ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚ για στημένο αποκλεισμό των παρατάξεων από το ΔΣ της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας

Κωνσταντινόπουλος
Βασίλης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Κατά την συγκρότηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν. Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ έκανε πολλά βήματα πίσω και επέστρεψε στο ζοφερό του παρελθόν.
Οι δυνάμεις της ΔΑΚΕ και της....
πρώην ΠΑΣΚ, που βύθισαν τη χώρα στη χρεωκοπία, διέλυσαν, απαξίωσαν και οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα σε διαφθορά και διαπλοκή, ομονόησαν για μια ακόμα φορά και μοίρασαν μεταξύ τους τις θέσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Αγνόησαν τη λογική της αναλογικής αντιπροσώπευσης στο Προεδρείο και άφησαν έξω τις δυνάμεις της ΑΡΣΥ και του ΠΑΜΕ.

Η προοπτική τους είναι να κρατήσουν για μια ακόμη φορά τους εργαζόμενους σε απραξία μακριά από συλλογικές και μαζικές διεκδικήσεις.

Δεσμευόμαστε ότι εμείς, όπως τόσα χρόνια τώρα, άσχετα από θέσεις και οφίτσια, θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο Δημόσιο, για να προωθήσουμε συλλογικά και αποτελεσματικά κάθε δίκαιο αίτημά τους.

ΑΡΣΥ (Αριστερή Συνεργασία)

Κωνσταντινόπουλος Βασίλης
Ματόπουλος Αντώνης
(Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ Ημαθίας)

3 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Ο εικονιζόμενος λεβέντης στην ανάρτηση μαζί με την αίτηση εγγραφής του στο ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2014 κατέθεσε και αίτηση για να είναι υποψήφιος βουλευτής!!! Ακόμα θυμάμαι πως τον λοιδορούσαν κάποιοι πρώην σύντροφοι από τον χώρο της Β/θμιας Εκπ/σης που τώρα είναι συνοδοιπόροι!!!

Αμέσως μετά τις εκλογές του Γενάρη μάλιστα, υπέβαλε βιογραφικό στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ζητώντας να τον διορίσουν - μην εχανε η Βενετιά βελόνι - σε κάποιο νοσοκομείο της Κεντρικής Μακεδονίας ως διοικητή-υποδιοικητή!

Κάτι τέτοια έβλεπα για αυτό και το διάστημα μετά τις εκλογές του Γενάρη 2015 ως την οριστική μου αποχώρησή τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους ήμουν κυριολεκτικά ακριβοθώρητος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια...

Όσο για τον λεβέντη της φωτογραφίας δεν τον αδικώ. Ο άνθρωπος μια ζωή Πασόκος ήταν. Έτσι είχε μάθει...

Και προς τιμήν του την ημέρα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΝΤ της ΑΔΕΔΥ δημόσια αναγνώρισε πως ο ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα και πως αυτός δεν μετακινήθηκε πολιτικά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε κι έγινε νέο ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια αν το μάθουν τι θα σκεφθουν κάτι θλιβερές φιγούρες στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που επιμένουν να ταΐζουν σανό τον κόσμο περί αριστερής κυβέρνησης κι άλλες γελοιότητες...

Ανώνυμος είπε...

Kύριε Μόχλα τον κύριο Ο/Η Παναγιώτης Χατζησάββας δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω.
Διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλια του όμως.
Ειλικρινά μήπως θα μπορούσατε να του δώσετε το βήμα να κάνει μια ανάρτηση που και που απο τον ιστιότοπό σας? Εαν θέλει και ο ίδιος φυσικά.
Κύριε Χ"σάββα χρειαζόμαστε (εμείς ας πούμε οι πιο νέοι) άτομα σαν κι εσάς.
Εχετε την αλήθεια της γνώσης .
Ευχαριστώ και μακάρι να γίνει αυτό που έγραψα.
Οι αγώνες γράφτηκαν με αίμα. Και αυτοί οι αγώνες έχουν καταντήσει στις μέρες μας να χαρακτιρίζονται ως γραφικοί, ψεύτικοι και πόσα άλλα που ξέρετε καλύτερα απο εμένα. Και να μας πατάνε και να λέμε ευχαριστώ.
Η σπίθα χρειάζεται. Η φωτιά γρήγορα θα εξαπλωθεί.

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε
καταρχάς σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Θα ήθελα να επισημάνω πως δεν κατέχω καμία απόλυτη αλήθεια. Μακριά από μένα οι απολυτότητες και οι απόλυτες αληθειες...ιδιαίτερα μετά το απίστευτο στραπάτσο και την προδοσία των όσων πίστευα και στήριξα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.
Δεν καταθέτουμε απόλυτες αλήθειες επομένως αλλά απόψεις και στάσεις ζωής, προσπαθώντας η όποια μας ενασχόληση με την πολιτική και τον συνδικαλισμό να μην χαρακτηρίζεται από τυχοδιωκτισμους και ψεύδη.Τα λάθη είναι αποδεκτά...τα συνειδητά ψεύδη οχι.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση στον κ. Μόχλα αλλά επίτρεψε μου να πω πως δε θα ήθελα κάτι τέτοιο αυτή την εποχή. Ό,τι έχω να πω και να γράψω το κάνω καθημερινά από το φβ αλλά και στον τοπικό τύπο, η αλήθεια όλο και πιο σπάνια τελευταία.