Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Πήγαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και γέμισε η αίθουσα!!! Εκδήλωση της ΝΔ Αλεξάνδρειας

Ο Μιχάλης Χαλκίδης
Όταν είσαι κόμμα που πιστεύεται ότι είναι στον προθάλαμο της εξουσίας και κάνεις ανοιχτή δημόσια εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια και αδυνατείς να γεμίσεις την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που δεν χωράει παραπάνω από εκατό νοματαίους τότε δεν "δικαιούσαι" να μιλάς για πετυχημένη εκδήλωση, ούτε να λες ότι...... έχεις λαϊκή αποδοχή, ούτε να επικαλείσαι δημοσκοπήσεις που τα τελευταία χρόνια αμφισβητούνται από τα αποτελέσματα της κάλπης.

Αναφέρομαι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η οργάνωση της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια και η οποία έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Η αίθουσα δε γέμισε αλλά εμφανώς ήταν καλύτερη η εικόνα από τις προηγούμενες εκδηλώσεις που είχαν γίνει σε Πλατύ και Μελίκη. Η αιτία που η εκδήλωση είχε μεγαλύτερη μαζικότητα είναι απλή. Αποφάσισαν να πάνε οι δυο εκ των τριών υποψηφίων δημάρχων που είναι στελέχη του κόμματος και αφού πήγαν αυτοί ήταν αυτονόητο ότι θα ακολουθούνταν από υποστηρικτές τους.

Όσον αφορά στα όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον διότι ο βουλευτής Βεσυρόπουλος έβαλε τη γνωστή κασσέτα και είπε όσα είπε στη Μελίκη. Να φανταστείτε ότι ουδείς εκ των παραβρισκόμενων δεν ενθουσιάστηκε από την ομιλία του και ο λόγος είναι ότι ουδείς Νεοδημοκράτης πιστεύει ότι θα αλλάξει η ζωή του αν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση.
Ο Αργ. Πανταζόπουλος στην πρώτη γραμμή με το ιστορικό
στέλεχος της ΝΔ Σάκη Κούγκα δίπλα του

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την εκδήλωση είναι η πρώη δημόσια εμφάνιση σε κομματική εκδήλωση τόσο του Μ. Χαλκίδη όσο και του Αργ. Πανταζόπουλου που κάθισαν στην πρώτη σειρά της αίθουσας έχοντας γύρω γύρω τους υποστηρικτές τους.
Απουσίαζε ο Γκυρίνης που προτίμησε να πάει σε μια συνεδρίαση ρουτίνας στην ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη αντί να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ως άνθρωπος και ως νεοδημοκράτης αισθάνθηκα προσβολή και ένιωσα θυμό και αηδία για όσα ανόητα και ανούσια άκουσα σε αυτή την συγκέντρωση. Μια συγκέντρωση που έγινε μόνο και μόνο για αυτοπροβολή του Προέδρου τις τοπικής οργάνωσης και του βολευτή Βεσιρόπουλου που καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια. Βέβαια κάποια site που πατρονάρονται από αυτούς τους κυρίους παρουσίασαν την εκδήλωση αυτή ως όαση στα τεκταινόμενα τις Νέας Δημοκρατίας για να ευλογήσουν τα γένια τους. Χωρίς ίχνος ντροπής!!! Απογοήτευση στο κόσμο τις Νέας Δημοκρατίας . Το τι ευτράπελο ακούστηκε δεν λέγεται!!! Ερώτηση πολίτη προς το πάνελ. Ποια είναι η θέση τις Νέας δημοκρατίας για το σκοπιανό? Απάντηση Βεσιρόπουλου. Δεν ψηφίζουμε την συμφωνία των πρεσπών. Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία αν γίνει Κυβέρνηση με το σκοπιανό? Δεν ψηφίζουμε την συμφωνία!! Άλλη ερώτηση πολίτη. Πόσα χρεωστούνε στο δημόσιο οι απλοί πολίτες και πόσα οι βιομήχανοι και οι λεφτάδες? Απάντηση 4500000 πολίτες χρωστούνε μέχρι 500 ευρώ τα άλλα τα χρωστούνε οι μεγάλοι!!!! Και τι κάνετε με αυτό με τους μεγάλους ? απάντηση. Μούγκα στην στρούγκα!!! Το ποιο ωραίο. Τι θα κάνετε αν μέλος τις Διοίκησης τις τοπικής βρεθεί στις Δημοτικές εκλογές εκτός ψηφοδελτίου τις παράταξης? Απάντηση η Νέα Δημοκρατία είναι δημοκρατικό κόμμα ας πάει όπου θέλει ο κάθε ένας!!!! Αφού είναι δημοκρατικό κόμμα ρωτώ τώρα εγώ, γιατί ο βεσιρόπουλος δεν καταψήφισε τα μνημόνια? Δεν ήτανε ελεύθερος? Δεν ψήφισε κατά συνείδηση? Δυστυχώς μας θεωρούν δεδομένους, έτσι νομίζουν όμως!!!! Και να κλείσω για να μην συγχύζομαι. Οι ποιο καυτές τοποθετήσεις ήτανε του Σωτήρη Γατόπουλου και του Νίκου Λιολόπουλου. Και φυσικά δεν πήραν απαντήσεις!! Και όταν πήραν χαμπάρι ότι ο κόσμος αρχίζει να ρωτά και αγριεύει τα μάζεψαν άρον άρον και κλείσανε την συζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί μετά τις καθιερωμένες συζητήσεις ζήτησαν από τα ΜΜΕ να βγούνε από την αίθουσα γιατί θα ακολουθούσε συζήτηση!!!! Δηλαδή είχαμε απόρρητα μυστικά του ΝΑΤΟ να λύσουμε!!! Κατάντια!!