Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Πολιτική πλάτη Ναλμπάντη σε Γκυρίνη; Λυπούνται τον απερχόμενο ή κάνω λάθος; Έρχονται και τα Σινούκ

Ορισμένες φορές αδυνατώ να ερμηνεύσω όσα βλέπω. Φαίνεται
ότι οι συμβουλάτορες του Ναλμπάντη γνωρίζουν "ανώτερη"
πολιτική που δεν κατέχουμε εμείς οι κοινοί θνητοί
"Πέρασε" ο προϋπολογισμός του 2019 του δήμου Αλεξάνδρειας προς μεγάλη ανακούφιση του απερχόμενου δημάρχου που δεν ήθελε να υποστεί ένα κορυφαίο πολιτικό στραπάτσο στο τέλος της θητείας του. 
"Πέρασε" ο προϋπολογισμός, ο τελευταίος της διοίκησης Γκυρίνη, με την πολιτική βοήθεια δυο.... δημοτικών συμβούλων που υποτίθεται ότι ανήκουν στο "κλίμα" Ναλμπάντη! Αναφέρομαι στους κ. Θεοχάρη και Κιρκιλιανίδη που 
Κιρκιλιανίδης Γ
όχι μόνο έδωσαν  το "παρών" στην συνεδρίαση αλλά σήκωσαν το χεράκι τους και ψήφισαν "ναι σε όλα" χωρίς καμιά παρατήρηση, χωρίς καμιά ένσταση! Σα να μη συμβαίνει τίποτα, σαν να είναι όλα καλά!
Θεοχάρης Γ
Είναι προφανές ότι ο Ναλμπάντης αδυνατεί να δώσει "γραμμή", αδυνατεί να ελέγξει τους πολιτικούς φίλους του, αδυνατεί να αξιολογήσει το πολιτικό κλίμα με αποτέλεσμα να εκτίθεται από ενέργειες όπως αυτή που ανάφερα παραπάνω εκτός κι αν όλα έγιναν με την έγκρισή του οπότε αλλάζει το πράγμα.

"Πέρασε" λοιπόν ο προϋπολογισμός του απερχόμενου Γκυρίνη χωρίς χαμόγελα, χωρίς αισιοδοξία, χωρίς πάθος. Μια διαδικασία υποτονική, χωρίς διάθεση από την αντιπολίτευση να "μαδήσει" τον Γκυρίνη διότι ήταν εμφανές ότι τον λυπότανε στο χάλι που βρίσκεται πολιτικά. Όλοι γνωρίζουν ότι στις εκλογές που έρχονται ο απερχόμενος δήμαρχος θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και παρατηρώ ότι συμβαίνει κάτι το πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα της περιοχής. Τον λυπούνται οι αντίπαλοι!!!

"Πέρασε" ο προϋπολογισμός του απερχόμενου Γκυρίνη που έχει μεν 7 εκατομμύρια αποθεματικό αλλά δεν έχει ούτε μια έτοιμη μελέτη στο ράφι να "ωριμάσει" ώστε να γίνει κάποια στιγμή σύντομα έργο για το δήμο. Και δεν έχει έτοιμη μελέτη διότι δεν έχει στελεχωμένη υπηρεσία και η υπάρχουσα αδυνατεί να σηκώσει το φορτίο της καθημερινότητας, είπε ο απερχόμενος.
Ωστόσο είπε ένα ψεματάκι όταν είπε πως δεν επιτρέπεται να αγοράσει ο δήμος μελέτες από ιδιώτες. Ναι, δεν επιτρέπεται πλην όμως είναι πάγια τακτική των ΟΤΑ να καταφεύγουν σε ιδιώτες, να παραγγέλνουν μελέτες γιατί οι ίδιοι αδυνατούν να κάνουν και να τις υπογράφουν οι μηχανικοί του δήμου.
Έλα όμως που οι μηχανικοί του δήμου αρνούνται να συνεργαστούν σε μια τέτοια πρακτική επικαλούμενοι ότι αυτό είναι παράτυπο και ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι! Φοβούνται τους συναδέλφους τους μ΄ άλλα λόγια ότι θα τους εκθέσουν; Φοβούνται τη διοίκηση ότι δε θα τους καλύψει; Φοβούνται τους συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι θα τους "καρφώσουν";

Συρόπουλος Δ
Κλείνω το σημείωμα με ένα πετυχημένο που είπε ο δημοτικός σύμβουλος Συρόπουλος που ως γνωστόν αποχώρησε από την παράταξη του απερχόμενου Γκυρίνη και πλέον ανήκει στην αντιπολίτευση και ως γνωστόν θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Ναλμπάντη. Ο Συρόπουλος λοιπόν αναφερόμενος στο κονδύλι των 230 χιλιάδων ευρώ που δίνει ο δήμος για επισκευές των οχημάτων καθαριότητας είπε: "Με τόσα λεφτά δήμαρχε έπρεπε η αποκομιδή να γίνεται με ...Σινούκ"!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ Η Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε παρένθεση των προηγούμενων άρθρων σου θέλω να πω σαν απλός πολίτης ότι ο ναλπάντης θέλει να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ . Κοινός ψάχνει σίγουρη νίκη για να κατέβει. Πράγμα που είναι υπερβολικά δύσκολο.
Κοινός μετά απο τόσα χρόνια στα τοπικά έπρεπε να δείξει πιο πολύ θάρρος . Απλά πιστεύω ότι φοβάται την ήττα και τον βολεύει η δεύτερη θέση στο εκάστοτε ψηφοδέλτιο. Μην ξεχνάμε ότι είναι πασόκος και ο δήμαρχος νδ. Κοινός ψάχνει θέση με αξιώσεις απο όπου και εαν έρθει.
Κατ εμένα : Εαν κατέβει με τον σύριζα είναι τελειωμένος λόγω της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
Σαν κιναλ μια απο τα ίδια. Το κιναλ πάει να γίνει μοντέρνο ΚΚΕ του όχι σε όλα.
Καλύτερα να κοιτάξει τις δουλειές τους και να κατέβει σαν δήμαρχος σε άλλες εκλογές.
Πάντα σαν γνώμη ενός απλού πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν περιορίζεται η κατάσταση μόνο σε αυτούς τους δύο μελλοντικούς "συνεργάτες"του Ναλμπάντη (να τους χαίρετε).
Πρέπει να προστεθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν Χαλκίδη που σκοτώθηκαν να προλάβουν να ψηφίσουν τον προυπολογισμό -μην τυχόν και έχει προβλημα ο Γκυρίνης-.
Μέχρι να εμφανισθούν -ΟΙ ΔΕΞΙΟΊ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ- η δημοτική παράταξη Γκυρίνη αριθμούσε μόλις 10 συμβούλους και η αντιπολίτευση είχε 11,οπότε δεν περνούσε ο προυπολογισμός και θα ακολουθούσε μοιραία και η παραίτηση του ΓΚΥΡΙΝΗ.
Παράτησαν λοιπόν τα δεξιά αλάνια τον Πράσινο Κήπο όπου ο πρώην γαλάζιος βουλευτής Χαλκίδης έδινε συνέντευξη μόνο και μόνο μην τυχόν κινδυνεύση ο Γκυρίνης!!!!!.
Άντε μετά να μην κάνεις κάποιες σκέψεις για το ρόλο τόσο του Ναλμπάντη όσο και του Χαλκίδη.
Πεντακάθαρα πλάτες στο ΓΚΥΡΊΝΗ βάζουνε και ο μόνος που το έπιασε ήταν τα ΧΡΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσος ντόρος με τον Ναλμπάντη; Λίγος είναι και το ξέρουμε όλοι μας αυτό το πράμα. Όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον Θεοχάρη και τον Γιάννη τότε καλαβαίνεις τι θα γίνεται στο δημαρχείο χαμός και μαλώματα κάθε μέρα χειρότερα από αυτά που γίνονται με τον Γκυρίνη.