Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μιχ. Χαλκίδης δίνει το φιλί της ζωής στον Παν. Γκυρίνη με 3 συμβούλους

Οι εκλεκτικές συγγένειες και
οι συμπάθειες δεν κρύβονται. Στα
δύσκολα φαίνονται... 

"Αδίκησα" τον Ναλμπάντη προχτές όταν έγραψα ότι έβαλε πολιτικές πλάτες στον απερχόμενο Γκυρίνη. 

Παρέλειψα να αναφέρω τις πλάτες που έβαλε και ο Μιχ. Χαλκίδης που τρεις δικοί του εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι (Τσαγιόπουλος, Κυτούδης, Καζαντζίδης) όχι μόνο δεν είχαν καμιά ένσταση επί το σώματος του προϋπολογισμού αλλά τον ψήφισαν ολόκληρο και με χαρά μάλιστα. Διότι, δεν.....
μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά η βιασύνη τους να παραβρεθούν στη συνεδρίαση όταν την ίδια ώρα ο αρχηγός τους, ο Μιχ. Χαλκίδης, μιλούσε σε κλειστή συγκέντρωση στελεχών και υποψηφίων σε κατάστημα της Αλεξάνδρειας και στην οποία ήταν και οι ίδιοι παρόντες επιχειρηματολογώντας για την κάθοδό του στις εκλογές η οποία έγινε αναγκαστική, κατά τον ίδιο, αφού δεν μπορούσε να μένει αμέτοχος παρατηρητής στην καταστροφή του δήμου από τον Γκυρίνη.
Τώρα, με ποιον τρόπο συμβιβάζεται η κριτική του Μιχ. Χαλκίδη εναντίον του Γκυρίνη και η ταυτόχρονη πολιτική στήριξη που του παρέχει μέσω των τριών συμβούλων που ελέγχει είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί με τα γνωστά περί ...ανεξαρτησίας των συμβούλων και ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει το δήμο χωρίς προϋπολογισμό μην και κατηγορηθεί για το μπλοκάρισμα κλπ κλπ. Γιατί, αν πει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να απολογούνται κάθε φορά οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που καταψηφίζουν θέματα που φέρνει η διοίκηση στο συμβούλιο γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μην "περάσουν" με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η λειτουργία του δήμου. Κατανοητόν;

Αντ. Τσαγιόπουλος
Βαγγ. Καζαντζίδης
Είναι προφανές ότι η παράταξη Χαλκίδη ουσιαστικά λειτούργησε υποστηρικτικά προς τον Π. Γκυρίνη και σε συνδυασμό με την στήριξη που έδωσαν στον απερχόμενο οι Κιρκιλιανίδης και Θεοχάρης (φίλα προσκείμενοι στον Ναλμπάντη) γίνεται σαφές ότι μεταξύ των τριών (Γκυρίνης, Ναλμπάντης. Χαλκίδης) υπάρχει άτυπη επικοινωνία και διάθεση για σωσίβιο όταν παραστεί ανάγκη.
M. Kυτούδης
Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την στάση όλων αυτών που ενώ καταδικάζουν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης σηκώνουν τα χεράκια τους και ψηφίζουν το πρόγραμμα δράσης ουσιαστικά του νέου έτους που φέρνει ο Γκυρίνης και μέσω του οποίου επικροτούν τόσο τις επιλογές του όσο και την πολιτική του.

Αυτό το απολίτικο σκηνικό είναι εμφανές ότι όχι μόνο δεν οδηγεί σε μια ποιοτική αναβάθμιση της εκλογικής μάχης αλλά συντηρεί τον χυλό και την σύγκρουση που θα γίνει με παραπολιτικά επιχειρήματα και συνθήματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χάρη, ο Χαλκίδης δεν ασχολείται με ανθρώπους που είναι πολιτικά εξοφλημένοι. Ο Γκυρίνης έχει ημερομηνία λήξεως όπως τα γαριδάκια. Το επόμενο βήμα του είναι να πάρει την τρόικα του Δημαρχείου και να πάει από εκεί που ήρθε. Μην ασχολείσαι με τους πολιτικά πεθαμένους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χάρη, ο Χαλκίδης δεν ασχολείται με ανθρώπους που είναι πολιτικά εξοφλημένοι. Ο Γκυρίνης έχει ημερομηνία λήξεως όπως τα γαριδάκια. Το επόμενο βήμα του είναι να πάρει την τρόικα του Δημαρχείου και να πάει από εκεί που ήρθε. Μην ασχολείσαι με τους πολιτικά πεθαμένους.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΔΕΪΚΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΙΣΑΑΚ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ