Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Να τον διαγράψει ΤΩΡΑ ο Γκυρίνης τον φασίστα πρόεδρο του Λουτρού

-Ουδεμία ανοχή στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Σοβαρό πολιτικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η παράταξη του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη με την απόφαση ενός προέδρου τοπικού συμβουλίου που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ να εγγραφεί και να φωτογραφίζεται με ευρωβουλευτή της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.


Πρόκειται για τον πρόεδρο του..... Τοπικού Συμβουλίου Λουτρού Βαγγέλη Χρυσάφη που όπως φαίνεται προσχώρησε ενεργά στην εγκληματική συμμορία μάλιστα φωτογραφίζεται καμαρωτός καμαρωτός με τον ευρωβουλευτή της Συμμορίας σε εκδήλωση που έγινε άγνωστο που.
Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας που προφανώς αγνοεί την δράση του μέλους της παράταξής του οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να προχωρήσει σε άμεση καταδίκη του Χρυσάφη και να τον αποπέμψει από την παράταξή του τηρώντας κατά γράμμα τα όσα είχε πει και δεσμευτεί προεκλογικά αναφορικά με την Συμμορία.
Τελεία και παύλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Δήμαρχος πρέπει να τον αποπέμψει αμέσως. Αυτό μας έλειπε τώρα να έχουμε και εκπρόσωπο τις συμμορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το θεωρώ άκρως απαράδεκτο και αναμένω το αυτονόητο. Μέχρι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

κουμμουνιστες τις πλακας που τα παιρνεται απο παντου ερχεται η ωρα σας,οσο γι αυτα που λετε περι εγληματικης συμμοριας και περι φασισμου θα ψαχνετε τρυπα να κρυφτειτε γιατι τωρα εχετε την ασυλια ορφανα του μαρξ και του σταλιν,περαστικα σας ερχεται η ωρα των εθνικιστων λαμογια του ανταρσυα και του κκε ψευτο ανθρωπιστες

Ανώνυμος είπε...

Στο Λουτρό έγινε η φασιστοεκδήλωση σε αίθουσα του δήμου.