Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας- Ο Σπυρίδης στο Υπουργείο σύμβουλος, ο Μίχος στο δημοτικό συμβούλιο και ο Ματόπουλος γραμματέας

Τον δρόμο του Καρανίκα ακολουθεί και ο Γ. Σπυρίδης (αριστερά) και αναλαμβάνει θέση στο Υπουργείο Υγείας παραιτούμενος από δημοτικός σύμβουλος. Στη θέση του ο Στ. Μίχος (μέσον) και νέος γραμματέας στην οργάνωση ο Αντ. Ματόπουλος
Μια επιβεβλημένη αλλαγή -αντικατάσταση στη θέση του γραμματέα της.....
οργάνωσης του Σύριζα στην Αλεξάνδρεια έγινε τις προηγούμενες μέρες και η οποία έρχεται να "κουμπώσει" στην είδηση που σας έγραψα προ διμήνου περίπου και η οποία αφορούσε στην παραίτηση του Γ.Σπυρίδη από την θέση του δημοτικού συμβούλου εξ αιτίας του διορισμού του σε κρατική θέση που έχει σχέση με το Υπουργείο Υγείας.
Ο Σπυρίδης λοιπόν παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος γιατί αναλαμβάνει μια γραμματεία στο Υπουργείο Υγείας και πιο συγκεκριμένα στον ΕΟΠΥΥ και κατοικοεδρεύει στην Αθήνα. Στην θέση του ορίζεται ο Στέργιος Μίχος που αν και τρίτος σε σειρά σταυρών στις εκλογές του 2014 παίρνει το βάπτισμα του πυρός εξ αιτίας της εκούσιας άρνησης της πρώτης σε σταυρούς προτίμησης Χρ. Τσιλιμίγκρα να αναλάβει την θέση αυτή και να δώσει τόπο στα νιάτα. Επίσης, αρνείται να αναλάβει και ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης Γ. Στανίτσας με την πολιτική αιτιολογία ότι αποχώρησε από τον Σύριζα στην διάσπαση του καλοκαιριού όταν αποχώρησε η ΛΑΕ.
Ως γνωστόν ο Στ. Μίχος ήταν γραμματέας της οργάνωσης του Σύριζα στην Αλεξάνδρεια και αποχώρησε από τη θέση του γραμματέα. Προφανώς υπάρχει ασυμβίβαστο και στην θέση του ορίστηκε- εκλέχτηκε ο δάσκαλος Αντώνης Ματόπουλος.

Έχουμε λοιπόν ακόμα μια θέση κρατικού λειτουργού σε ανώτερο επίπεδο να καταλαμβάνεται από Αλεξανδρινό και πιο συγκεκριμένα από τον Γ. Σπυρίδη. Ο πρώτος που κατέλαβε τέτοια θέση ήταν ο περιβόητος Καρανίκας που χρίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα. Σημειωτέον ότι οι δυο τους είναι φίλοι από τα παλιά και θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να τα λένε δια ζώσης στας Αθήνας.
Ως νέος δημοτικός σύμβουλος ο Στέργιος Μίχος και μετά το πρώτο διάστημα ενημέρωσης περιμένω να αλλάξει το στυλ εκπροσώπησης του χώρου ερχόμενος στις συνεδριάσεις διαβασμένος και προετοιμασμένος για το τι θα πει, να αναδεικνύει πολιτικά τα ζητήματα του τόπου και του δήμου και να επιχειρεί στο βαθμό που μπορεί να στηρίζει την κυβερνητική πολιτική της οποίας η εφαρμογή περνάει μέσω των ΟΤΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μη συμφωνούμε με τα πεπραγμένα και τους διορισμούς αυτής της κυβέρνησης, αλλά τώρα να συγκρίνουμε και τον σούργελο με το Σπυρίδη, νομίζω οτι δενν είναι και το σωστότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιες φωτο.
Βαλε και απο κατω το
αμπε λαλε που λεει και ο τσουκαλας ο γαυρος. Αγνοουνται.

AAA είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ MΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ -Αγαπητα xronikagr.blogspot.gr-ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (καλη η κακη -θα το κρινουν οι συναδελφοι του).
ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.