Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πήρε το δρόμο του ο Ναλμπάντης- επιστολή, πρελούδιο αποχώρησης από την παράταξη

Σας είχα ενημερώσει από το περασμένο Σάββατο ότι οι δρόμοι Γκυρίνη και Ναλμπάντη χωρίζουν. Έγραφα τότε ότι ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του δημάρχου για τη νέα διοίκηση. Είχα υπόψη μου ότι ο απερχόμενος αντιδήμαρχος είχε αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα της δικής του πολιτικής διαδρομής. Μιας διαδρομής καθόλα θεμιτής και δικαιολογημένης δεδομένου ότι εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2002 και έκρινε ότι......
ήρθε η ώρα να κριθεί και ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019.
Η επιστολή που υπογράφει ο Κ. Ναλμπάντης είναι το πρελούδιο μιας νέας αρχής που εκτιμώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική δεδομένου ότι οι εκλογές απέχουν αρκετά και σε συνδυασμό με την αποχή από την διαχείριση της εξουσίας καθιστά το έργο του ακόμα πιο δύσκολο.
Για τις επιπτώσεις ή τις παρενέργειες της διαφοροποίησης και όχι της παραίτησης του απερχόμενου αντιδημάρχου αλλά και τα όσα θα συμβούν στο εξής θα κάνω νέα δημοσίευση.

Δείτε την επιστολή του Κ. Ναλμπάντη:




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κακό για το τίποτα γίνεται με τον συγκεκριμένο κύριο και δεν το καταλαβαίνω αν ήταν τόσο ριγμένος γιατί δεν έφυγε όπως ο Αλεξόπουλος να βρει την ηρεμία του και το 2019 να έρθει φρέσκος και ανανεωμένος να ζητήσει την ψήφο μας για να γίνει δήμαρχος. Να μην παραλείψει να πάρει και τον γιο του Παπαδήμα για υποψήφιο του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι μας λέτε κ Μόχλα ότι δεν έγινε πρόταση στο Ναλμπάντη να συμμετάσχει στο νέο σχήμα? Γιατί αυτό αφήνεται να εννοηθεί. Αν είναι έτσι ας βγει ο Δήμαρχος να το πει, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ισαάκ ο Χαλκίδης τον πήρε πρέφα νωρίς και τα βρόντηξε, ο Νίκος Αλεξόπουλος λίγο αργότερα είχε περισσότερη υπομονή, ακολούθησε ο Ναλμπάντης που έκανε γαϊδουρινή υπομονή. Όλοι είχαν είχαν άδικο? Μόνο ο Δήμαρχος έχει δίκαιο? Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

Το πρελούδιο που αναφέρεστε είναι φρασεολογία τις Αριστεράς, που εσύ εκπροσωπείς?

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμη που λογικα δεν θα ηταν σαν αντιδημαρχος τα βροντηξε μπας και κανει κροτο. Για την ωρα δειχνει κατι να ψιλοκαταφερε διοτι παρα πολλοι ασχοληθηκαν - ασχολουνται με το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Γράφονται οι ίδιες μακακίες στα τοπικά μέσα και καταλαβαίνω ότι γράφουν οι ίδιοι άνρθωποι και λένε τα ίδια πράγματα. Φτωχά επιχειρήματα απόλυτο δείγμα της πολιτικής ένδειας του τόπου μας.
Όταν φτάνουμε να ασχολείστε με τον Ναλμπάντη που το πολιτικό του βάρος είναι μηδενικό αλλά διακρίνεται γιατί κατέχει καλά την τέχνη της παραπολιτικής που σπούδασε δίπλα στον Μόσχο Γικόνογλου είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ανώνυμος είπε...

Κ Μοχλα ποιες ειναι οι σπουδες του Ναλμπαντη. Τελειωσε το Γυμνασιο και μετα δεν μπορεσε να συνεχισει το γενικο Λυκειο, επειδη ηταν καλος μαθητης και συνεχισε στο τεχνικο Λυκειο και περασε ανευ εξετασεων στο ΤΕΙ. Αυτες ειναι οι σπουδες του. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

τελος ενας λιγοτερος ......μας πηρανε χαμπαρι τωρα νεα διοιηκηση με παπουδες που εκαναν προκοπη στον τοπο μας οι γνωστες και ολοι μερα γυρω - γυρω από το δημαρχειο-ατιμη καρεκλα-