Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τα "μέζεα" του Χαλκίδη και η σπόντα του Δημητριάδη- Θα τον κάνεις πρόεδρο ή όχι;

Αναβίωσαν παλιές "καλές μέρες" στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας όταν ο Ισαάκ Χαλκίδης επιτέθηκε στον τέως δήμαρχο Δημητριάδη λέγοντάς του ότι αυτός δε φοράει παντελόνια γιατί κρυώνει αλλά γιατί θέλει να προστατέψει τα ...μέζεά του κατά την Ζουράρια φρασεολογία.
Μάλιστα, τόσο καλά ήταν χτες που προς...... στιγμή νόμισα ότι θα έχουμε έκρηξη αλλά φαίνεται ότι ο Δημητριάδης έχει κουραστεί που δεν έδωσε συνέχεια πλην του ότι πέταξε τη σπόντα ότι ο Χαλκίδης έχει αυτή τη συμπεριφορά διότι περιμένει από τον δήμαρχο να τον προτείνει για πρόεδρο του συμβουλίου στις επικείμενες αλλαγές που θα γίνουν στις αρχές Μαρτίου.
Ο Ισαάκ δεν άφησε την σπόντα αναπάντητη και έδωσε την δική του εκδοχή. Είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα, ότι δεν διεκδικεί τίποτα και ότι και να αποφασίσει ο δήμαρχος θα το αποδεχτεί. Ως παλιά καραβάνα που είναι άφησε μια πιθανότητα ανοιχτή λέγοντας αυτό το "περί αποδοχής" της όποιας απόφασης του δημάρχου.
Βλέποντας ο Γκυρίνης ότι το θέμα πάει να ξεφύγει και μια εξέλιξη που αφορα αποκλειστικά και μόνο αυτόν να γίνεται με ξαφνικό τρόπο αντικείμενο αναρμόδιων και με κίνδυνο να "κάψει" το θέμα και το γεγονός καθαυτό έκανε παρέμβαση λέγοντας:
"Θέλω να επιβεβαιώσω τον κ. Χαλκίδη και για του λόγου το αληθές μου είπε ότι δεν ζητάει τίποτα, δε ζητάει καμιά θέση στο νέο διοικητικό σχήμα".
Η διασαφήνιση αυτή βέβαια έχει μια διπλή ανάγνωση. Όποιος θέλει "βλέπει" δημόσια δήλωση του δημάρχου ότι ο Χαλκίδης δε θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα και όποιος θέλει "βλέπει" προσπάθεια του δημάρχου να σταματήσει την συζήτηση και ότι ο Χαλκίδης θα είναι στη νέα διοίκηση.
Εσείς σε ποια εκδοχή ποντάρετε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ.......ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ