Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚ !!!! Πρόταση ΒΟΜΒΑ μεγάλης εταιρίας στον Γκυρίνη: Τεράστιο το δίλημμα- αναμένονται εξελίξεις

Πάρτε και ένα "αποκλειστικό trl) για να μαθαίνετε. Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες που έφτασαν υπόψη μας η διοίκηση του δήμου και πιο......
συγκεκριμένα δυο κορυφαία στελέχη της έγιναν κοινωνοί, αποδέκτες μιας άκρως δελεαστικής πρότασης που εφόσον πάρει σάρκα και οστά θα αλλάξει άρδην το τοπίο της τοπικής και όχι μόνο αγοράς, της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Κορυφαία εταιρία του εγχώριου εμπορίου με έδρα την Αθήνα (έκανε την μεγαλύτερη επένδυση με mall στην Αθήνα) το προηγούμενο διάστημα είχε στείλει εκπροσώπους της στην περιοχή για να αναζητήσουν την καταλληλότερη τοποθεσία ώστε να προχωρήσουν σε μια θηριώδη για τα δικά μας δεδομένα επένδυση. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας αφού ερεύνησαν όλα τα δεδομένα που είχαν εντοπίσει κατέληξαν στην Αλεξάνδρεια και αμέσως μετά πέρασαν στο δεύτερο στάδιο της έρευνας.

Εδώ αρχίζει η εμπλοκή του δήμου Αλεξάνδρειας. Ζητήθηκαν ευγενικά και με διακριτικότητα στοιχεία τα οποία δόθηκαν ενημερωτικά και την Δευτέρα οι διοικούντες πήραν στα χέρια τους τον φάκελο με την επίσημη προσφορά. Η προσφορά είναι πλήρως αιτιολογημένη όπως μαθαίνω και περιλαμβάνει ετήσιο μίσθωμα ύψους 400 χιλιάδων ευρώ με τις νόμιμες προσαυξήσεις κάθε έτος και ανοίγουν δεκάδες θέσεις εργασίας οι οποίες θα προέλθουν όλες από δημότες της Αλεξάνδρειας και αυτό θα αναγράφεται στο συμβόλαιο συνεργασίας που θα υπογραφεί.

Πιο συγκεκριμένα. Η εταιρία με έδρα την Αθήνα ενδιαφέρεται να νοικιάσει για 99 χρόνια το δημαρχείο της Αλεξάνδρειας για να το μετατρέψει σε υπερκατάστημα- υπεραγορά. Ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις και υποβάλλει προσφορές και συμφωνεί με τους ιδιοκτήτες των πέριξ πολυκατοικιών στους οποίους δίνει "τρελά" λεφτά να πουλήσουν και τους εξασφαλίζει δια βίου εργασία. Θέλει να οικοδομήσει όλο το τετράγωνο γεγονός που σημαίνει ότι θα προκύψει ένα μεγαθήριο στην πόλη που θα έχει απεύθυνση σε όλη τη Μακεδονία. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται για χώρο παρκαρίσματος τον αύλειο χώρο της εκκλησίας και η πληροφορία που έχω είναι ότι οι συζητήσεις γίνονται σε επίπεδο ...κορυφής.

Ωστόσο γεννάται ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Μπορεί η διοίκηση να νοικιάσει το δημοτικό μέγαρο; Και αν βρεθεί τρόπος να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια θα ξεπεραστούν τα πολιτικά εμπόδια; Και αν συμβεί και αυτό, πού θα γίνει το νέο δημαρχείο;
Στενοί συνεργάτες του δημάρχου ανέλαβαν να λύσουν τον γρίφο αυτό. Ακούστηκε μια πρόταση το δημαρχείο να μεταφερθεί στο ανενεργό κτήριο του δήμου στο Νησί και έμαθα ότι η ιδέα δεν απορρίφθηκε. Μια ακόμα ιδέα έπεσε και αφορά στο Πνευματικό κέντρο αλλά απαιτείται αλλαγή χρήσης και αυτό δεν θα αρέσει σε κανέναν. 

Το θέμα αναμένεται να τεθεί υπόψη του δημάρχου Γκυρίνη στην σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου για να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις.

(πώς σας φαίνεται το σενάριο; Η “είδηση” είναι πιστευτή; Μπορεί να περπατήσει; Όταν κάοιοι δεν έχουν ειδήσεις είτε κατασκευάζουν είτε γράφουν ανοησίες. Η καλύτερη επιλογή είναι να μη γράφεις τίποτα.
Όλα τα παραπάνω ήταν μια απόπειρα να δείξω με πρόχειρο έστω τρόπο πως ένα χοντροκομμενο ψέμα μπορεί να γίνει είδηση και ορισμένοι να την πιστέψουν.)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπε μου μήπως παίρνεις ληγμένα χάπια?

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα άσε τα σάπια. Η είδηση είναι πραγματική. Πιο πραγματική πεθαίνεις. Ο Γκυρίνης το σκέφτεται σοβαρά και εξετάζει τις παραμέτρους. Με 400 χιλιάρικα μίσθωμα;;;; Μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήτανε αληθινή και όχι τρολλ όπως το λες. Θα έβαζαν ταμείο δυο εκατομμύρια ευρώ και θα άφηναν έργο τεράστιο πίσω τους. Άσε που θα ανέβαιναν οι τιμές των ακινήτων στην περιοχή και θα μοσχοπουλούσαν όλοι οι οικοπεδούχοι. Μακάρι αλλά θαύματα δεν γίνονται

Ανώνυμος είπε...

1 – 3 από 3
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Άνθρωπε μου μήπως παίρνεις ληγμένα χάπια?

15 Φεβρουαρίου 2017 - 8:14 π.μ.

ο μοχλας τα εκοψε. Μαλλον εσυ τα αρχισες φιλε . :)