Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Πλατέος: ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με την απόφαση της δημοτικής επιτροπής Παιδείας Αλεξάνδρειας

Η συγκέντρωση αυτή έγινε τον Ιούλιο του 2011 στο Πλατύ. Τότε είχε
αποφασιστεί να κλείσει το Γυμνάσιο
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος, μετά την σημερινή γνωμοδότηση της δημοτικής επιτροπής παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας που κατά πλειοψηφία αποφάσισε, οι μαθητές του Γυμνασίου Πλατέος που κατάγονται  από το Λιανοβέρι και Παλιοχώρι να φοιτούν από το νέο διδακτικό έτος στο Γυμνάσιο Κορυφής, δηλώνει απερίφραστα πως, ουδέποτε συναίνεσε προς οποιονδήποτε φορέα στην αφαίμαξη του Γυμνασίου Πλατέος από μαθητικό δυναμικό!!!

Τονίζουμε , πως με αυτή την κίνηση δεν .....
λύνεται το πρόβλημα του γυμνασίου της Κορυφής και συνάμα δημιουργείται πρόβλημα στο υγιές ως τώρα, Γυμνάσιο Πλατέος  που παρανόμως καταργήθηκε το 2011!!


Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και μαζί με τον σύλλογο πλέον, αλλά και την συμπαράσταση των άλλων συλλόγων  των Γυμνασίων (θέλουμε να πιστεύουμε) όπως είχε προαποφασιστεί σε συνάντησή μας, θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις μας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η θέση του Αντιδημάρχου Πλατέως, των Δημοτικών συμβούλων τις ενότητας Πλατέως ως επίσης και του τοπικού Συμβουλίου. Οφείλουμε να ξέρουμε τις θέσεις τους και να μην κρύβονται οι προθέσεις τους.