Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σήμερα στις 3 η συνεδρίαση για το κλείσιμο των Γυμνασίων Τρικάλων- Πλατέος. Κάλεσμα συλλόγου Γονέων Πλατέος

αρχείο- Κινητοποίηση με κατάληψη της σιδηδροδρομικής
γραμμής στο Πλατύ
Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι στις 3 σε τακτική συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας με μοναδικό θέμα την πρόταση- εισήγηση της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας Αναστασίας Μαυρίδου με την οποία προτείνει στο Υπουργείο Παιδείας να κλείσουν τα τρία γυμνάσια Πλατέος- Τρικάλων- Κορυφής και να προκύψει ένα νέο γυμνάσιο με έδρα την Κορυφή.

Στο δημοτικό συμβούλιο θα ακουστούν οι απόψεις των παρατάξεων καθώς και των γονέων του.....
γυμνασίου Πλατέος και Τρικάλων. Ήδη ο σύλλογος γονέων Πλατέος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους γονείς σε μαζική παρουσία στην συνεδρίαση.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:


Tην Δευτέρα στις 15:00 οφείλουμε να παραβρεθούμε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να μην επιτρέψουμε με κανένα τρόπο να συνεχιστεί η ομηρία του Γυμνασίου μας και πλέον "ελεύθερο" να συνεχίσει το μεγάλο παιδαγωγικό έργο που προσφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες!

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει άμεσα και αυτό είναι απαίτηση όλης της τοπικής κοινωνίας!

Η Ελλάδα δεν "σώνεται" με το κλείσιμο σχολείων, το αντίθετο μάλιστα,έτσι καταστρέφεται! Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Αδαμάντιος Κοραής..
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.»

Ας αναζητηθούν στο Λονδίνο ,στην Ελβετία, σε λίστες, και σε φορολογικούς παραδείσους, τα αίτια των παθογενειών αυτού του τόπου!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: