Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

"ΟΧΙ" του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας στην συγχώνευση Γυμνασίων Τρικάλων- Πλατέος- Κορυφής- πρόταση ανακατανομής

Χρ. Αντωνίου και Στ. Μίχος (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας)
Αρνητική θέση παίρνει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας στην πρόταση της διευθύντριας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αν. Μαυρίδου η οποία εισηγείται στο υπουργείο το κλείσιμο των Γυμνασίων Τρικάλων και Πλατέος και την δημιουργία ενός νέου γυμνασίου στην Κορυφή.

Η οργάνωση με ....ανακοίνωσή της που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα μεσάνυχτα για να δημιουργήσει προφανώς το ανάλογο κλίμα ενόψη της μεσημεριανής συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας λέει τα εξής:

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας θεωρεί αρνητική εξέλιξη την πρόταση για συγχώνευση των γυμνασίων Πλατέος, Τρικάλων και Κορυφής.
Τα υποτιθέμενα οικονομικά και παιδαγωγικά οφέλη από την συγχώνευση, έρχονται σε αντίθεση, όχι μόνο με το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για την δημόσια εκπαίδευση αλλά και με την κοινή λογική.
Οι αλλαγές, που πράγματι χρειάζονται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, και η απαραίτητη ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία και των τριών Γυμνασίων, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μετά από διαβούλευση με την  τοπική  κοινωνία, την μαθητική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς και τους αρμόδιους φορείς.

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α....καλα....δωστε τους τα χαπακια τους εκει στο ΣΥΡΙΖΑ.Λες κι αυτη η Μαυρίδου εχει καημο να κλεισει τα γυμνασια και να χει απεναντί της όχι μόνο συναδέλφους της αλλα και όλο το ντουνια της ΔΕ Πλατέος....
γιουχου γιαχου συριζα.Θα αρχισω να πιστευω πως την εκμεταλευτηκατε μια χαρα αυτην την Μαυριδου , έτσι για να γυρησετε μετα και να μας πειτε: θυμαστε καλε το 2016 που ηταν να κλεισουν τα Γυμνασια σας ;;;;;;εμεις εδω οι Βουλευταδες του Συριζα τα κρατήσαμε ανοιχτα!!!σε εμας οφειλετε!!!
αντε μαζεψτε το μυαλο σας και όταν είναι να πιεζετε τους αρμοδιους για να καταθέσουν αποφασεις περικοπων να ειστε συννενοημενοι!!!! αντε γιατι παιζετε με τα νευρα μας και τη νοημοσυνη μας!!!ακους εκει κοινη λογικη!!!χαιρω πολυ!!!