Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Στο τέλος του μήνα η προκήρυξη για τα 8μηνα - Πόσες θέσεις "ανοίγουν"

"Ανοίγει" στο τέλος του μήνα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας όπως ανακοίνωσε χτες η αρμόδια υπουργός και με σημείωμά του ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου ενημερώνει ότι για την Ημαθία εγκρίθηκαν τα παρακάτω χρηματικά ποσά για να καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις .....εργασίας διάρκειας οχτώ μηνών στους τρεις δήμους του νομού.
Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής αναφέρει:

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το  αρμόδιο Υπουργείο εργασίας, η κατανομή των θέσεων που έχουν εγκριθεί στους Δήμους της Ημαθίας, για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας είναι η εξής:

Δήμος Αλεξάνδρειας147 θέσεις  (προϋπολογισμός  885.822)

Δήμος Βέροιας: 310 θέσεις  (προϋπολογισμός 1.868.060)

Δήμος Νάουσας: 137 θέσεις  (προϋπολογισμός 825.562)

Η απασχόληση θα είναι 8μηνης διάρκειας με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν σε έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης ,κτιριακές υποδομές Δήμων, Πάρκα, δημοτικές βιβλιοθήκες, έργα περιβάλλοντος και ενίσχυση κοινωνικών υπηρεσιών.

Η μοριοδότηση θα γίνεται με βάση τους μήνες ανεργίας, την εντοπιότητα, την οικογενειακή κατάσταση, οικονομικά κριτήρια, ΑΜΕΑ κλπ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ----ΑΘΑΝΑΣΙΑΟ ΑΠΟ 24/05/2016 ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο μπορεις να κανεις και εσυ αιτηση. Ετσι οπως πατε το 8μηνο ειναι ονειρο απατηλο για την κυβερνηση του ψευδους που υπηρετεις.