Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

VIDEO- Οι υποσχέσεις του Δημητριάδη θα πληρωθούν από το δημοτικό ταμείο!!! / Έταζε ενισχύσεις στους μαθητές και δεν τις έδωσε

Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος της Αλεξάνδρειας όλων των εποχών, ο Φώτης Δημητριάδης φεύγει από την θέση του με ένα ειρωνικό γέλιο όλων...
των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων που δούλεψε εν ψυχρώ στα τέσσερα χρόνια της θητείας του. Ο Δημητριάδης πήγαινε στους χορούς των μαθητών των Λυκείων της πόλης και τους έταζε από μικροφώνου οικονομικές ενισχύσεις που ποτέ δεν έδωσε. Του άρεσε το χειροκρότημα και όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από το βίντεο το απολάμβανε. Έβγαζε λόγους "δεκάρικους" και όλοι τον χειροκροτούσαν γιατί περίμεναν τα χιλιάρικα ευρώ από το ταμείο του δήμου.
Έλα όμως ντε που καμιά υπόσχεση του Δημητριάδη δεν υλοποιήθηκε και οι σχολικές επιτροπές αναγκάστηκαν να κάνουν τροποποίηση προϋπολογισμού για να μπορέσουν να εκταμιευτούν τα χρήματα αυτά.
Η υπόθεση αυτή "ήρθε" στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας, η τελευταία αυτής της ανεκδιήγητης διοίκησης, και αποκαλύφθηκε το φιάσκο στην μεγαλοπρέπειά του.

Δείτε ένα βίντεο του Αλεξάνδρειας νιουζ από τον Μάρτιο του 2011

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Και μάλιστα με πρόταση της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του Τασιόπουλου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδης ήταν θλιβερός , τώρα κατάντησε αξιοθρήνητος!! Αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι τις πλειοψηφίας βρισκόταν σε καταστολή!! Πολιτικά ζωντανοί νεκροί!! Ο μεγάλος Παντόπουλος τα μάζεψε και έφυγε στη μέση του Συμβουλίου!! Τον άδειασε ο Δημητριάδης μια χαρά!!! Εντύπωση μου έκανε η πρόταση του Τασιόπουλου στο θέμα των σχολικών εκδρομών. Γιατί άραγε πρέπει να πληρώσει ο κάθε δημότης αυτά που επί τέσσερα χρόνια έταζε ο Δημητριάδης στους μαθητές των λυκείων για τις εκδρομές τους? Αυτός τα έταζε αυτός να τα πληρώσει!! Αν έλεγε στα παιδιά ότι αυτά τα χρήματα τα δίνει ο Δήμος καμία απολύτως αντίρρηση , ναι να πληρώσει ο κάθε δημότης , δικά μας παιδιά είναι. Αλλά αυτός έλεγε: Και αυτά από μένα για την εκδρομή σας! !! Ε αφού είναι από σένα να τα πληρώσεις ρε μεγάλε!! Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα δεν γίνεται!!! ΟΜΩΣ μυρίζομε συγκάλυψη από την νέα Διοίκηση. ΑΝ αυτό συμβεί, και ΑΝ σε αυτό βρει υπερεσιακούς παράγοντες , γιατί κάτι τέτοιο άφησε ο Τασιόπουλος να αιωρείται , ΤΟΤΕ ως απλώς πολίτης θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών !! Εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ίδωμεν!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα στην Περισκόπηση την τοποθέτηση του κ Τασιόπουλου για το θέμα των χρημάτων που έταζε ο απερχόμενος Δήμαρχος για τις εκδρομές των αποφοίτων των Λυκείων του Δήμου μας. Αν το κατάλαβα καλά τι προτείνει ο κ Τασιόπουλος? Να επιβαρυνθεί όλο το ποσό ο Δήμος!! Και μάλιστα και με κάλυψη τις επιτρόπου του Ελεγκτικού !! Και γιατί κ Τασιόπουλε να μην τα πλήρωση αυτός που τα έταζε? Δηλαδή ο Δημητριάδης. Και αναβολή τι θα πεί κύριοι τις νέας Διοίκησης του Δήμου μας? Προφανώς κουκούλωμα!!! Κρίμα και σας είχε πιστέψει!! Λυπάμαι που σας εμπιστεύτηκα!!