Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ευχές του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζει ο νέος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κύριος Παναγιώτης Γκυρίνης στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την παρακάτω επιστολή του:

Αγαπητά μου παιδιά,
Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σας εκφράζω τα συγχαρητήριά μου. Με τον αγώνα σας πετύχατε μια σημαντική νίκη για τη ζωή σας. Εξασφαλίσατε την είσοδο στην ...
τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο κι αν είναι αυτό δεν αποτελεί στις μέρες μας εχέγγυο επαγγελματικής αποκατάστασης. Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε σας αλλά και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα σας σε χαλεπούς καιρούς, όπως και στους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν ακούραστοι αρωγοί των προσπαθειών σας και σας προετοίμασαν σωστά για την πρώτη ίσως μεγάλη δοκιμασία της ζωής σας.
Η περιοχή μας βασίζεται σε σας και στην εφεξής πορεία σας. Προσδοκούμε όλοι μας ένα καλύτερο αύριο γι΄ αυτήν μέσα από εσάς και τις επιτυχίες σας.
Δεν ξεχνώ ασφαλώς και τους μαθητές μας, που ενώ μόχθησαν εξίσου τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικείοι τους, για διάφορους λόγους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, είναι η ώρα για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσπάθεια. Και μην ξεχνάτε, ότι η επιτυχία βρίσκεται και εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι επιτυχίες λοιπόν όλων σας αποτελούν επένδυση για τον τόπο μας, όλοι σας είστε ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο γι' αυτόν. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!”

Ο Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: