Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Moναδικός υπερασπιστής και απολογητής της πολιτικής ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ο Λ. Τσαβδαρίδης / Κρύφτηκαν οι Βεσυρόπουλος- Μπατσαρά

Λ. Τσαβδαρίδης
Στην σύσκεψη που έγινε στη Βέροια προχτές ο μόνος βουλευτής που πήγε ήταν ο Λαζ. Τσαβδαρίδης της ΝΔ και ο οποίος κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του είπε κάτι πολύ σημαντικό που για τους πολλούς θεωρείται αυτονόητο, δεδομένο, φυσιολογικό κλπ. Είπε ο βουλευτής ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και δεν μπορεί να λειτουργεί «αλλά καρτ». Δεν μπορεί δηλαδή να...
έχει δική της εξωτερική πολιτική. Μάλιστα, για να υπερθεματίσει είπε ότι «όπως εισπράττουμε τα καλά της ΕΕ θα εισπράξουμε και τα αρνητικά της». 

Με βάση λοιπόν τη λογική του Λ. Τσαβδαρίδη είναι απολύτως αποδεκτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εις βάρος των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας, που πολλοί εξ αυτών είναι και ψηφοφόροι του. 
Είναι απολύτως αποδεκτή από τον ίδιο η πολιτική της κυβέρνησης την οποία δικαιολογεί απόλυτα και η οποία είναι η μόνη αιτία των δεινών των παραγωγών που δεν θα πάρουν φράγκο και πολλοί εξ αυτών δεν θα έχουν ούτε τα απαραίτητα για να καλλιεργήσουν την επόμενη χρονιά. 
Είναι απολύτως σαφής και ξεκάθαρος ο Τσαβδαρίδης και δεν το κρύβει. 
Υποστηρίζει την πολιτική του κόμματός του, βάζει το κόμμα του και την βουλευτική του ιδιότητα πάνω από το γενικό συμφέρον. Εκτός κι αν θεωρεί ως γενικό συμφέρον την φτωχοποίηση της Ημαθιώτικης αγροτιάς. 

Δεν βρήκε ούτε ένα ψεγάδι ο βουλευτής της ΝΔ στην κυβερνητική πολιτική και θεωρώ ότι είναι υποκριτική η στάση του όταν δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των αγροτικών διεκδικήσεων διότι δεν είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης αλλά των Ημαθιωτών στη Βουλή. 

Κλείνοντας το σχόλιο πρέπει να σημειώσω ότι ο Λ. Τσαβδαρίδης είχε το σθένος να εμφανιστεί και να πει την άποψή του. Δεν κρύφτηκε όπως έκαναν οι άλλοι δυο κυβερνητικοί βουλευτές. Η στάση τους θα αξιολογηθεί από τους Ημαθιώτες στις ερχόμενες εκλογές, αυτό είναι βέβαιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: