Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κομματικά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές / Νέα δεδομένα

Δ. Χαμπίδης, γραμματέας
ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
Νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό της Ημαθίας διαμορφώνει η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει και να διεκδικήσει την ψήφο του λαού στις δημοτικές εκλογές με "καθαρά" κομματικά ψηφοδέλτια.

Η απόφαση του κόμματος είναι σαφής: Συγκρότηση κομματικών ψηφοδελτίων με επικεφαλή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές. Δεν είναι αυτοσκοπός το εκλογικό ποσοστό.

Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή του...
κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλάζει τα δεδομένα στην Ημαθία και ενώ οι περισσότεροι ανέμεναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει ένα άνοιγμα προς τον λεγόμενο κεντροαριστερό χώρο και με στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που έχουν διαφοροποιηθεί, αλλάζει το σκηνικό. Αυτός ο χώρος που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκφραζόταν στα ψηφοδέλτια αυτά τώρα μοιραία θα αναζητήσει άλλη διέξοδο και θα συσπειρωθούν είτε σε κινήσεις δυσαρεστημένων δεξιών είτε Πασοκογενών που έχουν διαφοροποιηθεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θά βρούν 175 υποψήφιους?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Π ΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.