Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το χειροκρότημα στον δήμαρχο Δημητριάδη "μίλησε". Σκέτη απογοήτευση χτες στο αμφιθέατρο

Όταν ο λαός "μιλάει"  με το χειροκρότημα τότε λέει πολλά. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να ερμηνεύσει κανείς το μήνυμα που στέλνει.
Χτες, στο δημοτικό αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας συγκεντρώθηκαν πάνω από χίλιοι συμπολίτες για να δουν μια επίδειξη καράτε. Τις κερκίδες του αμφιθεάτρου πλημμύρισαν κάθε ηλικίας άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων. Ήταν μοναδική ευκαιρία να...
κάνει κάποιος μια πραγματική κι όχι μούφα σφυγμομέτρηση.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ανακοίνωσε καμιά δεκαπενταριά αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι, μα όλοι, οι θεατές χειροκρότησαν "ισομερώς" τους αθλητές. Η δύναμη των χειροκροτημάτων ήταν "ισοδύναμη".
Μετά την παρουσίαση των αθλητών ο παρουσιαστής κάλεσε τον δήμαρχο Δημητριάδη να πει δυο κουβέντες. Όντως, ο δήμαρχος δεν μίλησε πολύ όπως το συνηθίζει. Ήταν σύντομος.
Όμως, το χειροκρότημα ήταν τόσο ασθενικό που ανάγκασε τον παρουσιαστή να καλέσει τον κόσμο να χειροκροτήσει πιο δυνατά τον δήμαρχο. Και ο κόσμος χειροκροτάει ακόμα πιο ασθενικά.

Το μήνυμα ήταν σαφές. Ο αποδέκτης Δήμαρχος Φ. Δημητριάδης δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν το πήρε το μήνυμα. Όμως, όλος ο κόσμος το αντιλήφθηκε....5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

στα τσακιδια να παει και να μην ξαναγυρισει ....ειναι ο πιο ανικανος δημαρχος στην ιστορια της πολης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρίχνετε τέτοια χολή κατά του δημάρχου μας; Μήπως επειδή είναι από το Πλατύ και δεν σας αρέσει αυτό που έγινε δήμαρχος της πόλης σας ένας από χωριό;
Εμείς θα τον βγάλουμε ξανά δήμαρχο όσο και να θέλετε το αντίθετο.
Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα γίνω δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Βάλε την φωτογραφία που χορεύει ο τζάμπα μάγκας ο Δημητριάδης, και τον χτυπάει παλαμάκια ο άλλος σωτήρας ο Τάκης Παπαδόπουλος. Για το καλό μας ρε γαμότω!!!