Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝ.ΕΛ, Προσευχή και SAAB 9-5 / του Χάρη Καφτεράνη

του Χάρη Καφτεράνη
Απαντώντας σε όσους χασκογέλασαν με το αίτημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Γιοβανόπουλου για διάθεση χώρου έστω ενός τετραγωνικού μέτρου εκκλησιασμού στον χώρο της Βουλής, για την δυνατότητα προσευχής των βουλευτών και όχι μόνο, έχω να παρατηρήσω τα εξής.
 
Είναι απολύτως λογικό το αίτημα, εφόσον προέρχεται από... βουλευτή ενός κόμματος που ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι , που λέει ο λόγος, με την φράση '' η Παναγιά μαζί μας''. Από το αποτέλεσμα φάνηκε πεντακάθαρα ότι η Παναγία έκανε κυριολεκτικώς το θαύμα της. Διότι πέραν πάσης αμφιβολίας και των πλέον απίστων επρόκειτο περί θαύματος! Άνοιξαν οι ουρανοί και κατέπεσε στον χώρο του κοινοβουλίου βουλευτής τις ονόματι Καμμένος, και μάλιστα ως αρχηγός κόμματος υψηλού ποσοστού!Πιθανόν να τραυματίστηκε ελαφρώς κατά την πτώση , όπως από τις μετέπειτα τοποθετήσεις κάποιοι συμπέραναν, γεγονός που δεν αποκλείεται.
 
Ενημερώνουμε με την ευκαιρία τον ειλικρινώς αγαπητό κατά τα άλλα βουλευτή, ότι η προσευχή εισακούεται από τον Μεγαλοδύναμο ακόμη και όταν ο ταπεινός πιστός κάθεται σε ένα ΣΑΑΒ-95, αρκεί να έχει το δεξί χέρι ελεύθερο για την προσευχή!Πρόβλημα βεβαίως υπάρχει για τον οδηγό, τροχαίας παράβασης περισσότερο, όμως κανένα πρόβλημα για τον λαοπρόβλητο εκπρόσωπο του λαού, ο οποίος καθήμενος στο πίσω κάθισμα και το έθνος σώζει και την επικοινωνία με τον Μεγαλοδύναμο επιτυγχάνει!
 
Σε ότι αφορά τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα , δηλαδή εμάς τους απλούς πολίτες , τους ανώνυμους όπως μας χαρακτηρίζετε συχνά αγαπητέ βουλευτή, πολύ φοβάμαι ότι τα ταπεινά, π.χ. ο απλήρωτος λογαριασμός της ΔΕΗ , η ανεργία του παιδιού , η διόγκωση των χρεών, το κλείσιμο της επιχείρησης, η προοπτική της απόλυσης, αυτά τα ευτελή σκιάζουν το επίκαιρο και σημαντικό του αιτήματός σας. Δύσκολα θα κατέβουμε στους δρόμους και το λέω με τις προκύπτουσες ενοχές βεβαίως!
 
Έχει όμως ιδιαίτερη αξία το ότι το κόμμα των ΑΝΕΛ εκτός από την σωτηρία του έθνους ως φυσικών οντοτήτων και εδάφους , έχει αναλάβει εργολαβικά και την σωτηρία της ψυχής μας , επιδιώκοντας την επικοινωνία με τον Κύριο. Λειτουργεί δηλαδή ως το σύρμα τηλεφωνικής γραμμής, που όπως γνωρίζετε είναι απολύτως αναγκαίο για την επικοινωνία δύο.
 
Μιλάμε για κόμμα - σύρμα και αν συνυπολογίσουμε το ατσαλένιο της θέλησης των στελεχών του, μπορούμε χωρίς βλάβη της γενικότητας να μιλήσουμε για το νέο ατσαλόσυρμα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο!!!!! Φυσικά θα είχες πιο πολύ εαν σχολίαζες και την ρεπούση σχετικά με την γενεοκτονία των ποντίων. Αλλά εκεί δεν σε βολέυει. Κουβέντα για τους πόντιους. Δεν είσαι πόντιος βλέπεις και σχολιάζεις ΟΤΙ σε βολεύει.
Κοινός όπου τραβάει η βάρκα. Να είσαι καλά που μας έκανες να καταλάβουμε τι είσαι.

Nikos Lioliopoulos είπε...

επιθανος καφτερανης!

Καφτεράνης Χάρης είπε...

Στον αγαπητό ανώνυμο , ενημερώνω ότι η αείμνηστη μητέρα μου ονομαζόταν Παυλίδου , με καταγωγή από τον Νέο Πρόδρομο. Είναι αρκετό ή πρέπει να δώσω και εξετάσεις?