Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με τσάκισες, με γέρασες άτιμη δημαρχεία - Είναι κουρασμένος ο Φ. Δημητριάδης;



Τρία χρόνια στην καρέκλα του δημάρχου στο δήμο Αλεξάνδρειας και τα σημάδια είναι εμφανή. Οι αυξημένες ευθύνες, η...
οικονομική στενότητα του δήμου, οι εσωπαραταξιακές περιπέτειες και οι προετοιμασίες για τη νέα εκλογική αναμέτρηση είναι οι κύριες αιτίες που "γέρασαν" τον Φώτη Δημητριάδη, τον "τσάκισαν".
Δείτε πως ήταν την προεκλογική περίοδο του 2010, όταν "όργωνε" τα χωριά του νέου δήμου και πως είναι τώρα. Βέβαια, τώρα είναι πιο έμπειρος και πιο σοφός αλλά τα σημάδια της κούρασης είναι εμφανή. Και ένας κουρασμένος αθλητής που καλείται να τρέξει σε έναν μαραθώνιο είναι ζητούμενο αν θα τα καταφέρει να ...τερματίσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παραλες. Στην πρωτη φωτο επεσε πολυ photoshop. Σιγα μην ηταν τοσο όμορφος ο Δημητριαδης πριν 3 χρονια. -:)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Μόχλα βλέπω πως αρχίσατε να χρησιμοποιήτε κάθε μέσο αποδόμησης του Δημητριάδη!!.
Αν συμφωνήσουμε πως αυτό είναι δικαίωμα σας για την άσκηση των δημαρχιακών καθηκόντων, μπορούμε να πούμε το ίδιο όταν "επιστρατεύονται" για την ικανοποίηση των στόχων σας;
Tι ζητάτε απο τους συνδημότες σας, να κρίνουν το δήμαρχο με βάση την ηλικία , την κούραση, και τα νιάτα;
Εισάγετε τον ηλικιακό ρατσισμό; ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ"

Nikos Lioliopoulos είπε...

Η κοτσανα της χρονιας Χαρη. Δεν μπορει να βαζεις στημενη και δουλεμενη φωτο σε αντιπαρασταση με αληθινη κακοτραβηγμενη. Μπορω να σου τον κανω σημερα παρα τα +3 χρονια να δειχνει ακομα πιο φρεσκος