Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ήταν τυχαία ούτε μόνο φιλική η συνάντηση Καράογλου- Αλεξόπουλου / Ενημερώθηκαν τα κεντρικά αναλυτικά από τον...

Ν. Αλεξόπουλος
Αίσθηση και μάλιστα μεγάλη προκάλεσε η αποκάλυψη της συνάντησης του υπουργού Μακεδονίας -Θράκης Θ. Καράογλου με το άλλοτε στέλεχος της ΝΔ και ακραιφνή Καραμανλικό Νίκο Αλεξόπουλο, συνταξιούχο πλέον εφοριακό υπάλληλο την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τον Ν. Αλεξόπουλο όντας παλιοί γνωστοί και τον προέτρεψε να αποφασίσει να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος με...

τη ΝΔ στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Μάλιστα ο υπουργός που έδειξε να είναι πλήρως ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στον δήμο είπε χαρακτηριστικά ότι "κατέβα για να νικήσουμε γιατί αλλιώς δε βλέπω καλό αποτέλεσμα".

Οι πληροφορίες που έφτασαν στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ είναι αδιαμφισβήτητες και βέβαια δεν επιδέχονται καμιάς διάψευσης. Ο Καράογλου χρησιμοποίησε την παλιά γνωριμία που έχει με τον κ. Αλεξόπουλο και όντας γνώστης της φθοράς της νυν διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας που πρόσκειται στη ΝΔ ανέλαβε την πρωτοβουλία (;) να κάνει την κρούση.  Μια κρούση που είχε αρνητική εξέλιξη αφού δηλώθηκε κατηγορηματικά από τον κ. Αλεξόπουλο ότι δεν επιθυμεί ούτε ενδιαφέρεται για τη δημαρχεία.

Όμως, το ερώτημα που είναι σε διερεύνηση είναι αν επρόκειτο για πρωτοβουλία ή για διατεταγμένη κομματική αποστολή.

Πληροφορίες που δεν έχουν όμως διασταυρωθεί απόλυτα λένε ότι ο Καράογλου είναι πλήρως ενημερωμένος για τα όσα έχουν συμβεί στην παράταξη Δημητριάδη όπως ενημερωμένος είναι και ένα ακόμα κεντρικό στέλεχος της ΝΔ που έχει υπουργικό θώκο αυτό το διάστημα. Ο τελευταίος ενημερώθηκε αναλυτικά από άνθρωπο της παράταξης που γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και καταστάσεις και φαίνεται ότι αυτή η ενημέρωση δρομολόγησε αντιδράσεις.

Επίσης, σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη της ενδεχόμενης απόσυρσης της εμπιστοσύνης της ΝΔ προς το πρόσωπο του Φ. Δημητριάδη θα είναι η δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κορυφαία όλων είναι η υπόθεση του υδατόπυργου που ήρθε στο φως κατά την προεκλογική περίοδο του 2010 και βέβαια τότε είχε συνεκτιμηθεί από το εκλογικό σώμα αλλά η δικαιοσύνη με τους αργούς ρυθμούς που κινείται έφτασε να την εξετάζει ακόμα αν και πέρασαν τρία περίπου χρόνια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο θα ήταν να πει ο Νίκος στον υπουργό ότι ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ο ΚΟΥΓΚΑΣ είναι οι καλύτεροι και να τους στηρίξει η νέα δημοκρατία.
Αμα έχει γίνει και αυτό τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι με την πολιτικη

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ...ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ....ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ποιος στον πασαρε ρε μεγάλε; ο κόσμος τον έβγαλε και μοκο.
ο δημητριαδης και ο κουγκας και οι αλλοι ομαδα ειναι το καλιτερο τημ που περασε απο την π ολη
μοκο τωρα που μονο να λετε ξερεται

Ανώνυμος είπε...

πλάκα έχεις.... Ο αυτός (αλεξόπουλος για δήμαρχος). Μακάρι να βάλει.
Υπάρχει κανας δικαστικός αγώνας για τα λεφτά που έχασαν οι απλοί πολίτες στο χρηματιστήριο? Υπάρχει?
Ας δικαστούν οι ένοχοι που οικονόμισαν!!!!!!!!!!!!!!
Τελεία και παύλα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον έχω για τόσο χαζό τον Αλεξόπουλο ώστε να δεχθεί. Ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται το διαλυμένο κράτος μαζί με τα κόμματα του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΚΥΡΙΝΗ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημητριάδης, κούγκας, Ματσούκας και ΛΟΙΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΟΣ
Λίγοι μήνες ακόμα και ΤΕΛΟΣ
Ηρθε το ΤΕΛΟΣ για την παρεα που τα διέλυσε όλα. Να έχουν και αρκετό χρόνο για να ασχοληθούν με το ψάρεμα τα τσίπουρα και τα γούστα.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ