Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η επανεμφάνιση Δημητριάδη στη Μελίκη και η ηχηρή απουσία του Μιχάλη!!!


Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, λέει ένα λαϊκό ρητό και βρίσκει την επαλήθευσή του εδώ, στο δήμο Αλεξάνδρειας και πιο.....
συγκεκριμένα στη Μελίκη. Πού αλλού; Η Μελίκη έχει καταστεί το πολιτικό κέντρο του δήμου μετά την εξαγγελία του Μιχ. Χαλκίδη ότι ντε και καλά θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019.


Ως γνωστόν οι παπάδες κάνουν πολλές εκδηλώσεις, δεν αφήνουν να πάει τίποτα χαμένο αρκεί να έχουν κίνηση, να κάνουν τελετές και δοξολογίες και λιτανείες και ευχέλαια. Έτσι λοιπόν είπαν ότι πρέπει να γιορτάσουν τα 100 χρόνια μιας εκκλησίας στη Μελίκη και σήμαναν γενικό συναγερμό. Πολύς ο κόσμος όπως είδα στις φωτογραφίες και ήταν η χρυσή ευκαιρία για αρκετούς να στείλουν μηνύματα.

Λοιπόν. Παρόντες ως όφειλαν εκ της θεσμικής τους θέσης οι αντιδήμαρχοι Ισαάκ Χαλκίδης και Νίκος Σαρακατσιάνος και βέβαια ο πρόεδρος του χωριού. Ο πρώτος από τη Μελίκη ο δεύτερος από το γειτονικό Νεόκαστρο ήταν εκεί γιατί έπρεπε να είναι. Ουδέν περίεργον.
Εδώ αρχίζουν τα ...περίεργα. Παρών ο Δημητριάδης με ύφος αγέρωχο, σακάκι ανοιχτό με πουκάμισο που δείχνει ότι δε μασάει από το κρύο και έχει δίπλα του την μισή δημοτική του ομάδα. Όλγα Μοσχοπούλου εξ αριστερών, Κίμων Παράσχου εκ δεξιών (φυσιολογική η πολιτική χωροταξία), τον Βενιόπουλο που είναι πανταχού παρών και τον Γ. Μαντζόλα.
Μιλάμε ότι ο Φ. Δημητριάδης έκανε εμφάνιση επιπέδου δημάρχου όντας αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης. Αυτό το σκηνικό συζητήθηκε στα πηγαδάκια που έκανε το χριστεπώνυμο πλήθος όπως επίσης συζητήθηκε και μάλιστα αρνητικά η ηχηρή απουσία του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Χαλκίδη που αν και Μελικιώτης αμέλησε να παραβρεθεί στην θρησκευτική τούτη εκδήλωση. Ίσως ξεχάστηκε επειδή άρχισε να γράφει το πρόγραμμα του συνδυασμού που θα συγκροτήσει. Ποιος ξέρει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ.ΜΕΚΙΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΠΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 2000000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΔΕΜ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.Ο ΠΙΟ ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.