Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Διάλεξε χαμηλή απόδοση ο Στέργιος και πήρε κάτι ψιλά- βίντεο


Αυτοί που παίζουν στοίχημα θα το καταλάβουν αμέσως. Ο Στέργιος Μίχος (δημοτικός σύμβουλος Σύριζα) πήρε το μολύβι και διάλεξε δυο αγώνες από ένα δελτίο που έχει εκατοντάδες. Διάλεξε δυο ακλόνητα στάνταρ που όμως είχαν ελάχιστη απόδοση. Το πρώτο ματς είχε απόδοση 1,04 και το δεύτερο λίγο παραπάνω, 1,12. Επέλεξε να παίξει τα λεφτά του στα σίγουρα όπως κάνουν αρκετοί παίχτες του εν λόγω παιχνιδιού. 
Τι έκανε; Φανταστείτε ότι αντί.....
για στοιχηματικό δελτίο που έχει αγώνες τον δήμο της Αλεξάνδρειας που εκτείνεται από το Νεόκαστρο ως το Κλειδί και από τον Άραχο ως τον Σταυρό πόσα προβλήματα (αγώνες δηλαδή) μπορεί να έχει. Άπειρα θα πω εγώ αλλά εσείς βάλτε και κάτι παραπάνω.
Ο Στέργιος όμως διάλεξε δυο "σίγουρα" γιατί προφανώς δεν πρόλαβε να διαβάσει όλο το δελτίο αφενός και αφετέρου δεν είχε χρόνο να ενημερωθεί από τις εφημερίδες που ασχολούνται με το θεάρεστο αυτό παιχνίδι.
Και, όπως ήταν φυσικό διάλεξε Πνευματικό με απόδοση 1.04 και ταρτάν Γηπέδου με απόδοση 1,12. Γεγονός είναι ότι κέρδισε αλλά πολύ ψιλά, πάρα πολύ ψιλά που ούτε ο ίδιος ασχολήθηκε με το
"κέρδος" του.


Ας το πάρουμε όμως από την αρχή/
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Σύριζα Στέργιος Μίχος στην προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εστίασε σε δυο ζητήματα τα οποία χρονίζουν και αποτελούν κατά την άποψή μου πρόσφορη επιλογή όταν κάποιος θέλει να πει κάτι, να κάνει σίγουρο "πέσιμο" στην όποια δημοτική αρχή και να μη μπορεί κανείς να του πει τίποτα.
Ο Στ. Μίχος ρώτησε τη διοίκηση για το Πνευματικό Κέντρο και για τη μελέτη του ταρτάν του Γηπέδου. Για το πρώτο είπε ότι το αργοπορεί ο δήμος ώστε να κόψει κορδέλα προεκλογικά και ειλικρινά απορώ γιατί θεωρεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο ως πολιτικά μεμπτό ο Στέργιος όταν σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο έχουμε καθημερινά τέτοια φαινόμενα και γεγονότα. Η πολιτική στη χώρα μας βαδίζει σε συγκεκριμένες ράγες συμπεριφοράς και νομίζω ότι είναι άδικο να ζητάς από τον πολιτικό σου αντίπαλο να βαδίζει με το σταυρό στο χέρι και εσύ από την άλλη να κάνεις το άσπρο μαύρο και καλλιτεχνικές πιρουέτες. Είναι άδικο και αθέμιτο αν μη τι άλλο.

Όσον αφορά τη μελέτη. Είναι προφανές ότι υπήρξε αστοχία εκ μέρους  του δημάρχου που τον Ιούλιο απαντώντας στον Μίχο είπε ότι η μελέτη είναι ήδη στην ΓΓΑ ενώ ακόμα βρίσκεται υπό υλοποίηση. Ο Δήμαρχος πιάστηκε ανημέρωτος και αυτό είναι όλο. Όποιος θέλει να τον στήσει στον τοίχο μπορεί να το πράξει εύκολα πλην όμως εκτιμώ ότι δε θα κερδίσει απολύτως τίποτα δεδομένου ότι επρόκειτο για μια αστοχία χωρίς καμιά υστεροβουλία, αντιθέτως όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ολοκλήρωση του ταρτάν στο γήπεδο μόνο πολιτικούς πόντους θα δώσει στον Γκυρίνη.

Δείτε το βίντεο από τον Σίμο Τάμογλου που κάνει "παπάδες" στο μοντάζ στην ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: