Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Μπρουσκέλης: Η μεγάλη συμμετοχή επανιδρύει το χώρο μας- δήλωση βίντεο

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου, εκτίμησε ο Ν. Μπρουσκέλης. Εδώ, με την νικήτρια της εκλογικής διαδικασίας και ουσιαστικά τη νέα πρόεδρο του νέου κόμματος στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αλεξάνδρεια
Δεν τα πήγαν κι άσχημα δεδομένης της πολύχρονης απαξίωσης του χώρου και του.....
ΠΑΣΟΚ ειδικότερα. Βρέθηκαν γύρω στους 200 χιλιάδες συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για τη δημιουργία του νέου φορέα που απ΄ ότι φαίνεται θα είναι μια νέα έκδοση του ΠΑΣΟΚ με την Φώφη πρόεδρο και ίσως με ένα διαφορετικό όνομα. Με βαρώνους και κόμητες το "νέο" κόμμα θα επιχειρήσει να πορευτεί και θα κληθεί να απαντήσει στο καταλυτικό ερώτημα το 2019: Θα στηρίξει Σύριζα ή ΝΔ; Και τότε θα τιναχτούν τα πάντα στον αέρα διότι το σύστημα είναι αδυσώπητο και θέλει απαντήσεις.

Επιστρέφοντας στη χτεσινή διαδικασία μαθαίνουμε από τον Σίμο Τάμογλου-ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ (μπείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα) ότι η προσέλευση ήταν ικανοποιητική όπως είπε στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος της επιτροπής για τις εκλογές, ο Νίκος Μπρουσκέλης. Πρώτευσε και στην Ημαθία αλλά και στον δήμο Αλεξάνδρειας η Φώφη και δεύτερος ήταν ο Ανδρουλάκης. Ο Καμίνης καλά πήγε δεδομένου ότι δεν είχε μηχανισμό, κόμμα και ως εκ τούτου έπαιζε εκτός έδρας.
Λογικά η Φώφη είναι από τώρα η νέα πρόεδρος του χώρου και δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς λογικός που να περιμένει να ανατραπεί το αποτέλεσμα στο 2ο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: