Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

"διπλό" η Αλεξάνδρεια, Ήττα τα Τρίκαλα, προπονητή θέλει η Αλεξάνδρεια και τερματοφύλακα ο ΜΕΓΑΣ

Ο Δ. Σαμαράς καλείται
να αποφασίσει
Η Κυριακή για τους ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής μας είναι γεμάτη αφού δυο ομάδες του δήμου μας αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική και τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τα αποτέλεσματα που έφεραν προκάλεσαν πλείστες όσες συζητήσεις.
Το εντυπωσιακό "διπλό" της Αλεξάνδρειας μέσα στην Κατερίνη κόντρα στον ιστορικό Πιερικό ήταν ένα αναμενόμενο ξέσπασμα δεδομένης της υψηλής ποιότητας της ομάδας που τόσες...... αγωνιστικές δημιουργούσε ένα κάρο ευκαιρίες αλλά τα γκολ τα έβαζαν τα Τρίκαλα που την Κυριακή όχι μόνο δεν έβαλαν κανένα απέναντι στην Καρίτσα αλλά "έφαγαν" μια ξεγυριστή τεσσάρα!!!!

Τι έγινε όμως την Κυριακή; 
Η Αλεξάνδρεια βρήκε τον εαυτό της και επιτέλους έκανε νίκη, όπως θα έπρεπε να κάνει σε όλες τις αγωνιστικές αφού σε όλους τους αγώνες ήταν ανώτερη των αντιπάλων της (εκτός του αγώνα με τα Τρίκαλα), έκανε ευκαιρίες και τις έχανε με παροιμιώδη τρόπο, έχανε βαθμούς σωρηδών και ανάγκασε τη διοίκηση να αντικαταστήσει τον προπονητή με τον οποίο ξεκίνησε γεμάτη όνειρα.
Με τον Πιερικό η Αλεξάνδρεια έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε σε καμιά φάση του παιχνιδιού εκτός μιας φάσης που έκανε η αντίπαλη ομάδα. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα που οι παίχτες της Αλεξάνδρειας θα ξεμπλοκάρουν και θα συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που όμως θα συνοδεύονται με αντίστοιχες νίκες διότι τις αξίζουν.

Κλείνοντας να επισημάνω το εξής. Η Αλεξάνδρεια επιβάλλεται να πάρει προπονητή. Θεωρώ ότι ο Αναστασόπουλος είναι μια προσωρινή λύση που όμως σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να σηκώσει το βάρος του ονόματος της ομάδας. Και βέβαια, είναι υψηλού ρίσκου επιλογή για τον πρόεδρο Σαμαρά να δώσει την ευκαιρία στον Αναστασόπουλο να κάνει το "αγροτικό" του σε μια ομάδα που όπως έχει χτιστεί φέτος έχει όλες τις προϋποθέσεις να ανέβει κατηγορία.

Πάμε στα Τρίκαλα. Ο ΜΕΓΑΣ ήταν η αρνητική έκπληξη της αγωνιστικής. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Καρίτσα θα έκανε "διπλό" στην έδρα των Τρικάλων που ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μια άκρως παραγωγική επίθεση, με νίκες μέσα έξω και με καλή απόδοση.
Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται όταν συντρέχουν οι συγκυρίες έγινε το "μπαμ" αλλά ο μόνος που έχασε ήταν ο ΜΕΓΑΣ και δεν κέρδισε παρά μόνον η Καρίτσα και κανείς άλλος. Γιατί, όπως έμαθα, στο χωριό των Τρικάλων πολλά λέγονται ότι  ο ΜΕΓΑΣ "έστησε" το ματς για να κονομήσουν οι διοικούντες ενώ το ματς αυτό δεν ήταν σε κανένα κουπόνι καμιάς στοιχηματικής εταιρίας. Τώρα, πώς μπορεί κάποιος να "στήσει" ένα ματς για να κονομήσει όταν το ματς δεν είναι στο στοίχημα μόνο ένας εγκέφαλος που δε στέκει καλά μπορεί να το ισχυριστεί.

Κατά τα λοιπά. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο και δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι όταν ακόμα έχανε με 0-1. Η ομάδα του ΜΕΓΑ είχε πολλές ελλείψεις και μάλιστα βασικές. Απουσίαζε ο καλύτερος ίσως φορ της κατηγορίας, ο Κίτσας και η ομάδα δεν σκόραρε. Απουσίαζαν και άλλα βασικά στελέχη της ομάδας και ο τερματζής ήταν σε άσχημη μέρα αφού το πρώτο γκολ ήταν δώρο στον αντίπαλο. Επειδή η αστάθειά του Ρίζου ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Το μεσημέρι της Τρίτης έμαθα εγκύρως ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Τ. Παπαδόπουλο για να δουν από κοινού αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα.
Η ομάδα του ΜΕΓΑ αγωνίζεται το μεσημέρι της Τετάρτης στον Αγροτικό Αστέρα και αναμένουν οι διοικούντες την επάνοδο στις νίκες με μια καλή εμφάνιση. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ
ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ