Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η Κ.Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ αντίθετη στην παραχώρηση του Σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια

Η Κ. Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ, καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης της Βέροιας, απόφαση του Δήμου Βέροιας (Κ. Α. Π. Α.), που προβλέπει 10ετή παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Σε μία περίοδο κατά την...
οποία, εργατική τάξη και λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας, υφίστανται με τον πιο άγριο τρόπο τα δεινά της καπιταλιστικής κρίσης, δέχονται τις συνέπειες της πολιτικής της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, που χαλκεύει νέα δεσμά εξάρτησης και καταλήστευσης της χώρας και του πλούτου της, με την υπαγωγή της σε διεθνή έλεγχο και επιτήρηση από τους ιμπεριαλιστές της Ε. Ε και του ΔΝΤ, αυτή τη στιγμή, σε επίπεδο Δήμου, ακολουθείται η ίδια ακριβώς πολιτική με το χάρισμα στην πραγματικότητα του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ(ουσιαστικά στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και γνωστό κεφαλαιοκράτη, Αρβανιτίδη), με απόφαση των δημοτικών παρατάξεων που πρόσκεινται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η «παραχώρηση» πραγματοποιείται, αδιαφορώντας για τα τεράστια χρέη και οφειλές προς το Δήμο από την ΠΑΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια (πλέον των 250 χιλιάδων ευρώ!) , αδιαφορώντας για την ιδιωτικοποίηση ουσιαστικά μιας ακόμη λαϊκής, δημόσιας περιουσίας.

Αποκαλύπτει την ταξική πολιτική που ασκείται σε κάθε ζήτημα, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται και απαιτεί από τους εργαζόμενους την υποταγή στη ληστρική, μνημονιακή πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανεργίας, ενώ αντίθετα χαρίζει στους ξένους ιμπεριαλιστές και στους ντόπιους κεφαλαιοκράτες τα πάντα. 

Η Κ. Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ, τονίζει ότι το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αποτελεί περιουσία του λαού της Βέροιας και καλεί τους εργαζόμενους της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής να αντιπαλέψουν, να αγωνιστούν για την ανατροπή οποιασδήποτε πολιτικής, απ’  όπου κι αν ασκείται, που οδηγεί στο ξεπούλημα του λαϊκού πλούτου, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: