Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

6ο Φεστιβάλ Ροκ συγκροτημάτων του Δήμου Νάουσας


Το 6ο Φεστιβάλ Ροκ συγκροτημάτων του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί το τετραήμερο από 11 έως 14 Αυγούστου 2013 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Σκοπός του θεσμοθετημένου «Naoussa RockFest» είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και ερασιτεχνικά συγκροτήματα και ...ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό. Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών και σε χορηγίες και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Νάουσας. Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από τη Νάουσα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Η διοργάνωση του φεστιβάλ περιλαμβάνει δύο (2) φάσεις:
Στην πρώτη φάση, η οποία αρχίζει από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 με την έναρξη υποβολής συμμετοχών από τα μουσικά συγκροτήματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος φεστιβάλ και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Στη δεύτερη φάση, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ θα αξιολογήσει τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή (σύμφωνα με την αίτηση συμμετοχής και το demo με δείγμα-μουσικής) για την τελική διαμόρφωση του προγράμματος.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέχρι 26-7-2012, ως εξής:
α) ταχυδρομικά στη διεύθυνση Δήμος Νάουσας-Γραφείο Πολιτισμού, Δημαρχίας 30 59200 Νάουσα, β) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση e-mail: triandafillou@naoussa.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου το αναλυτικό έντυπο με τους όρους και την αίτηση συμμετοχής θα δίνονται από το Γραφείο Πολιτισμού και θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr.
Πληροφορίες-Επικοινωνία: Πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ δίδονται καθημερινά από το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας, τηλ.233203 50360, φαξ 23320 24260 (κ. Στάθης Τριανταφύλλου).
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: