Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - Αποχαιρετιστήριο γλέντι με Καραγκιόζη και ζουρνάδες στους μικρούς χορευτές


Η Διοίκηση του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ με αφορμή την λήξη των μαθημάτων χορού για την περίοδο 2012 – 2013, επεφύλασσε μια έκπληξη για τους μικρούς χορευτές και χορεύτριές του. Έτσι την...
Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από τον συντοπίτη μας καλλιτέχνη κ. Νεκτάριο Μισυρόπουλο θεατρική παράσταση σκιών. Πάνω από εκατό παρευρισκόμενοι, παιδιά και γονείς χορευτών και μη του Ομίλου, απόλαυσαν τον θρυλικό ΄΄καραγκιόζη΄΄ και τις διαχρονικές του ατάκες.

Μετά το τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν κρουασάν και χυμοί, πού ήταν προσφορά του κ. Σερδάρη Γεώργιου τον οποίο η Διοίκηση του Ομίλου, ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία.

Παράλληλα την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον αύλιο χώρο του Ομίλου, το καθιερωμένο πια, στο τέλος κάθε περιόδου, γλέντι για τους χορευτές του. Σε μια όμορφη βραδιά, περισσότεροι από εκατόν είκοσι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν νόστιμα εδέσματα, δροσίστηκαν με άφθονη μπύρα και γλέντησαν με ζουρνάδες και νταούλια της ορχήστρας των αδελφών Πάτμου.

Το γλέντι κράτησε μέχρι την 1η πρωινή ώρα όπου και μοιράστηκαν στους χορευτές, οι καινούριες μπλούζες με το λογότυπο του Ομίλου, που ήταν προσφορά της εμπορίας πάγου ΄΄ICEMAN΄΄ του κ. Μπάλιου Απόστολου, τον οποίο η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά και εύχεται στην επιχείρησή του καλές δουλειές.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους καλό και δροσερό καλοκαίρι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: