Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η δήμαρχος Βέροιας λέει ότι στην κρίση μεγαλουργεί ο Έλληνας πολιτιστικά!! Έλεος με την Πασοκική λογική


Eίδα το βίντεο με τον χαιρετισμό της δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου χτες στο "άνοιγμα" του τριημέρου των μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος με τον τίτλο "Εύχη Πόλη". Την άκουσα τη...

δήμαρχο και αρχίζω να αμφιβάλω για την επάρκεια των ελληνικών μου. Ένιωσα να παραβιάζεται για ακόμα μια φορά ο κοινός νους και με εξόργισε η απόπειρα με περίσσιο πολιτικό θράσος της δημάρχου να πείσει τους πολίτες ότι είναι "αντιστασιακή", ότι δεν είναι "μίζερη", ότι "μεγαλουργεί ο έλληνας όταν περνάει δύσκολα"!!!

Μιλάμε για λογικά άλματα, για παράλογη λογική, για αυθαίρετες συναγωγές που μόνο το μυαλό ενός Πασόκου μπορεί να εφεύρει. Δε γίνεται μια δήμαρχος, στέλεχος του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί τέτοια επίθεση στη λογική λέγοντας ότι η κρίση που βιώνει ο λαός τον οδηγεί σε πολιτιστικά επιτεύγματα. Εδώ διαλύονται ορχήστρες, κλείνουν μουσικά σύνολα, απειλείται με λουκέτο το Μέγαρο στην Αθήνα, κλείνουν τα θέατρα, εξαθλιώνονται τα ΔΗΠΕΘΕ, οι καλλιτέχνες μπαίνουν στην ανεργία και η Χαρούλα λέει ότι ο Έλληνας μεγαλουργεί τώρα που βιώνει την κρίση.

Δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε να περνάνε στο "ντούκου" τέτοιες απόψεις που στην τελική ως στόχο έχουν να μας πείσουν ότι περνάμε καλά και ότι η κρίση είναι μια ευκαιρία για να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ






1 σχόλιο:

Λύκος είπε...

Μην σας ανησυχεί , κάνει ομοιοπαθητική και γι αυτό αντιδρά έτσι!Το πρόβλημα εμφανίστηκε από τότε που διαπίστωσαν ότι άκουγε "εύηχη πόλη" και αντιλαμβανόταν "έβηχε η πόλη"!